ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Απειλές κατά της ζωής του Ακιντζί - 'Να πέσει θύμα τροχαίου δυστυχήματος'

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Απειλές κατά της ζωής του Ακιντζί - 'Να πέσει θύμα τροχαίου δυστυχήματος'

Άλλη μια απειλή εναντίον του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί υπήρξε την Δευτέρα (20/7) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Αβρούπα». 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μουσταφά Πισκέν, ο οποίος το 1994 εργαζόταν στο Τουρκικό Γενικό Επιτελείο Στρατού και το 2000 στην Διοίκηση των Ειδικών Δυνάμεων, πρότεινε να ανατεθεί σε δύο άτομα το καθήκον «να πέσει θύμα τροχαίου δυστυχήματος» ο Ακιντζί.
 
Η αναφορά του Πισκέν ακολούθησε ανάρτηση του αντιναυάρχου εν αποστρατεία Τζεμ Γκιούρντενιζ, ο οποίος υποστήριξε ότι τυχόν νίκη του Ακιντζί στις «προεδρικές εκλογές» που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο στα κατεχόμενα θα είναι «συμφορά» για την γεωπολιτική της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.  
 
Κάτω από την ανάρτηση του Γκιούρντενιζ, ο Πισκέν έγραψε: «Υπάρχει ο εύκολος δρόμος. Στείλτε δύο άτομα με το καθήκον να πέσει θύμα δυστυχήματος ο Ακιντζί».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Γιώργος Παμπορίδης ανοίγει τα χαρτιά του – Οι πολιτικές του προτάσεις για τις προεδρικές του 2028

LIVE: Ο Γιώργος Παμπορίδης ανοίγει τα χαρτιά του – Οι πολιτικές του προτάσεις για τις προεδρικές του 2028

Ο Γιώργος Παμπορίδης ανοίγει τα χαρτιά του και καταθέτει τις πολιτικές του προτάσεις, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη, στη Λευκωσία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE