ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Αναμένεται νέα κύμα καύσωνα- Πού θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος

Τμ. Μετεωρολογίας: Αναμένεται νέα κύμα καύσωνα- Πού θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος

Εποχική χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή, ενώ θερμότερη αέρια μάζα και πιθανόν αραιή σκόνη αναμένεται από τη Δευτέρα 27.7

 

Το βράδυ του Σαββάτου 25/7 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, στα παράλια, αναμένεται χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, ενώ στα νότια δυνατό να σχηματιστεί τοπική ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 26/7 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στα παράλια, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Κυριακής ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει γενικά μικρή άνοδο τη Δευτέρα (εκτιμήσεις δηλάδή για πέραν των 39 βαθμών) και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, εκτός από τα ψηλότερα ορεινά και το εσωτερικό, όπου αναμένεται μικρή περαιτέρω άνοδος, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top