ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απάντηση του Κύπριου κόουτς για το αν ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ με τον Μπεργκ στο φιλικό με την Ομόνοια

Η απάντηση του Κύπριου κόουτς για το αν ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ με τον Μπεργκ στο φιλικό με την Ομόνοια

Δηλώσεις στον Active έκανε ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά, ο οποίος μεταξύ άλλων, απάντησε στο ερώτημα αν όντως εκνευρίστηκε με τον τεχνικό της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, στο προ ημερών φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Κυπερούντα, που έληξε με νίκη της Λευκωσιάτικης ομάδας με 8-1.

Ο Κύπριος κόουτς ξεκαθάρισε ότι δεν τσαντίστηκε με τον συνάδελφο του.

Συγκεκριμένα είπε ανάμεσα σε άλλα:

«Αυτό το φιλικό το κάναμε για την καλή σχέση των δύο σωματείων. Δεν είχαμε κάνει καν προετοιμασία και κάναμε ουσιαστικά το χατίρι στην Ομόνοια, αφού μαζέψαμε όλους τους παίκτες μας την Τετάρτη και παίξαμε την Παρασκευή. Θεωρώ ότι έχουμε παίκτες για να αντισταθούν σε μεγάλες ομάδες, όμως αυτό θα γίνει όταν θα είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα.

Προπονητικά, ήταν λανθασμένη η επιλογή να παίξουμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και η ευθύνη ήταν σε εμάς. Δεν τσαντίστηκα από το βαρύ σκορ ή που έπαιξαν παθιασμένα οι αντίπαλοι. Τον σέβομαι τον Χένινγκ Μπεργκ και του είπα από νωρίς ότι θα είχαμε προβλήματα και πως δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μέχρι το 50’-60’ ήμασταν καλοί, όμως μετά είχαμε θεματάκια».

The post Η απάντηση του Κύπριου κόουτς για το αν ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ με τον Μπεργκ στο φιλικό με την Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top