ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σεραφείμ: «Πρέπει να… αποκεφαλίζονται» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Σεραφείμ: «Πρέπει να… αποκεφαλίζονται» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κώστας Σεραφείμ, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το φιλικό με το ΑΠΟΕΛ: «Ο προπονητής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια».

Για τον προγραμματισμό:
«Όπως για όλες τις ομάδες έτσι και για τον Ολυμπιακό είναι δύσκολος ο προγραμματισμός λόγω της πανδημίας, υπάρχουν χώρες που έχουν πρωτάθλημα και τώρα, ποδοσφαιριστές σε απραξία και πολλά άλλα. Ο προπονητής έχει εντοπίσει ποδοσφαιριστές. Είμαστε διατεθειμένοι να υλοποιήσουμε τα θέλω του προπονητή. Περιμένουμε να μας πει ποιους έχει εντοπίσει και θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε τις μεταγραφές. Υπάρχουν οι πρώτες επιλογές, οι εναλλακτικές και θεωρώ ότι πρέπει στο επόμενο σύντομο διάστημα να προχωρήσουμε σε μεταγραφές για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις 22 Αυγούστου».

Πόσους παίκτες θα αποκτήσετε ακόμα; «Δεν θα προσδιορίσω ούτε αριθμό μεταγραφών, ούτε θέσεις. Χρειαζόμαστε κάποιες πινελιές γι να δυναμώσουν την ομάδα  προκειμένου ν υλοποιηθούν οι στόχοι».

Στηρίζεστε και στους Κύπριους ποδοσφαιριστές όπως φάνηκε και στο χθεσινό φιλικό: «Είχαμε και κάποιες απουσίες λόγω μικροτραυματισμών και χρησιμοποιήθηκε όλο το ρόστερ. Δεν αγωνίστηκε ούτε ο Σάλι, ούτε ο Άντι, ούτε ο Ζαχαρίου ούτε ο Κα».

Πότε είναι το επόμενο σας φιλικό; «Την Τετάρτη στις 18:00 με την Δόξα».

Για την ενίσχυση σας ενδιαφέρει περισσότερο η Ελληνική αγορά την οποία γνωρίζει ο προπονητή σας; Σας ενδιαφέρουν και ποδοσφαιριστές από την Κύπρο; «Μας ενδιαφέρουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστική απραξία από όπου και αν προέρχονται».

Πως είδατε και τις άλλες ομάδες; «Όπως κι εμείς έτσι και οι άλλες ομάδες δεν έχουν συμπληρώσει το ρόστερ. Με την έναρξη του πρωταθλήματος οι περισσότερες ομάδες θα βγάζουν διαφορετική εικόνα. Για εμένα δεν είναι κριτήριο τα φιλικά καθώς τα ρόστερ θα αλλάξουν κατά 30%».

Υπάρχει κάτι προχωρημένο στον Ολυμπιακό για ενίσχυση; «Υπάρχουν αλλά θα ανακοινωθούν όταν υπογράψουν».

Για τη συνάντηση με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου; «Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν το αναμενόμενο. Υποσχέσεις ότι όλοι θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και οι παράγοντες να προσπαθήσουν να μην πυροδοτούν το κλίμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα βελτιωθεί η κατάστασης και θα έχουμε καλύτερες διαιτησίες από πέρσι. Όλοι έχουν την ευθύνη τους, είτε παράγοντες με δηλώσεις. Το πιο σημαντικό κομμάτι κατά την άποψη μου είναι ο μικρός αριθμός διαιτητών. Δεν μπορούσε να κάνει ροτέισιον ο κ. Λαγιέκ. Πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός ώστε σε περίπτωση ντεφορμαρίσματος ενός διαιτητή να μπορέσει να ξεκουραστεί. Αν υπάρχει σοβαρή ένδειξη για εσκεμμένο λάθος πρέπει να… αποκεφαλίζονται, να φεύγουν από την διαιτησία. Τα ανθρώπινα λάθη και η κακή μέρα πάντα θα υπάρχουν».

The post Σεραφείμ: «Πρέπει να… αποκεφαλίζονται» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top