ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Ο εφησυχασμός είναι ο μεγαλύτερος μας εχθρός» - 300 ευρώ το εξώδικο για μη χρήση μάσκας- Το όριο ηλικίας

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Ο εφησυχασμός είναι ο μεγαλύτερος μας εχθρός» - 300 ευρώ το εξώδικο για μη χρήση μάσκας- Το όριο ηλικίας

 «Όπως έχει διαφανεί από τις τελευταίες εξελίξεις υπάρχουν ανάμεσά μας ασυμπτωματικοί φορείς του ιού που εάν δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα  προστασίας άθελά τους δημιουργούν αλυσίδες διασποράς, καθιστώντας δύσκολο τον περιορισμό της εξάπλωσης» δήλωσε ο Υπ. Υγείας.

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου ανέφερε ανακοινώνοντας τα μέτρα πως καθίσταται υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό σε κλειστούς πολυσύχναστους χώρους (π.χ. εμπορικά κέντρα, τράπεζες, υπεραγορές, νοσηλευτήρια, εκκλησίες, κοκ) με ποινή €300 και αφορά άτομα από 6 ετών και άνω.

Σχολίασε ότι τα τελευταία παραδείγματα (με τα αυξημένα κρούσματα) είναι άκρως ανησυχητικά αφού μερίδα πολιτών παρασύρθηκαν  δυστυχώς σε υπερβολική χαλάρωση, προσθέτοντας δεν μπορεί να αποδεχτεί να κινδυνεύσουν τα όσα κτίσαμε λόγω απερισκεψίας.

Σημείωσε ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα μέτρα καθώς ο αγώνας δεν έχει τελειώσει και θα είναι μαραθώνιος.

«Από την αρχή ξέραμε ότι η διαχείριση της πανδημίας ήταν ένας μαραθώνιος, ο οποίος θα λήξει όταν θα καταστεί δυνατή η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού. Έχουμε καλύψει πολύ δρόμο, αλλά δεν φτάσαμε στο τέρμα. Ο ιός θα βρίσκεται ανάμεσα μας για καιρό και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, επηρεάζοντας την καθημερινότητά μας.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top