ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λεπτομέρειες για τα 13 νέα κρούσματα- Έβγαλαν θετικά τεστ και τα αεροδρόμια

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λεπτομέρειες για τα 13 νέα κρούσματα- Έβγαλαν θετικά τεστ και τα αεροδρόμια

Δεκατρία κρούσματα COVID-19 ανακοίνωσαν οι αρχές την Πέμπτη 6/8, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στα 1,208. Τέσσερεις ασθενείς νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου σε σταθερά καλή κατάσταση.

 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας τα κρούσματα αφορούν:

4 από πτήσεις

Τα 2 άτομα είναι ζευγάρι Ρουμάνων, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, που είχαν πάει στη Ρουμανία για διακοπές. Επέστρεψαν Κύπρο χθες, 5/8 και έκαναν το τεστ στο αεροδρόμιο. Είναι ασυμπτωματικοί. Το 3ο άτομο είναι κυπριακής καταγωγής που ήρθε στην Κύπρο από την Ιταλία μέσω Αθήνας στις 5/8. Έκανε το τεστ στο αεροδρόμιο. Δεν έχει συμπτώματα. Το 4ο άτομο είναι κυπριακής καταγωγής που επέστρεψε στις 4/8 από το Μάντσεστερ, έκανε το τεστ στο αεροδρόμιο. Δεν έχει συμπτώματα.

4 απο ιδιωτική πρωτοβουλία

Το 1 άτομο είναι κυπριακής καταγωγής που εξετάστηκε ιδιωτικά λόγω συμπτωμάτων. Δεν έχει ταξιδιωτικό ιστορικό. Το 2ο άτομο είναι ρωσικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Κύπρου χωρίς ταξιδιωτικό ιστορικό. Δεν έχει συμπτώματα. Το 3ο άτομο είναι ινδονησιακής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, χωρίς ταξιδιωτικό ιστορικό. Έκανε το τεστ διότι το ζήτησαν από την εταιρεία που θα άρχιζε δουλειά. Δεν έχει συμπτώματα. Το 4ο άτομο είναι κυπριακής καταγωγής, που έκανε ιδιωτικά διότι είχε συμπτώματα.

3 απο ιχνηλάτηση

Το 1ο άτομο εντοπίστηκε μέσω της διαδικασίας της ιχνηλάτησης. Τα άλλα 2 άτομα είναι επαφές κρουσμάτων που έκαναν την εξέταση μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Ενα κρούσμα εντοπίστηκε από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων.  

Ένα άτομο με παραπομπή από τον Προσωπικό του Ιατρό λόγω συμπτωμάτων. Έχει πρόσφατο ταξιδιωτικό ιστορικό στη Ζιμπάμπουε.


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top