LIKE ONLINE

Προκλήσεων συνέχεια – VIDEO με τις κινήσεις του Oruc Reis

Προκλήσεων συνέχεια – VIDEO με τις κινήσεις του Oruc Reis

Οι προκλήσεις από τουρκικής πλευράς συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί όπου υπερπροβάλλονται οι κινήσεις του Oruc Reis.

Χαρακτηριστικό των πιο πάνω αναφορών μας είναι και το οπτικό υλικό που δημοσιεύτηκε και καταγράφει τον απόπλου του τουρκικού ερευνητικού σκάφους.

Θυμίζουμε ότι το τουρκικό ερευνητικό “Oruc Reis”, συνοδευόμενο από πολεμικά πλοία είχε αποπλεύσει και βρισκόταν μέχρι λίγο πριν από το μεσημέρι της Δευτέρας (10/08) 20 ν.μ νοτίως της Αττάλειας, μετά και την νέα προκλητική NAVTEX που εξέδωσε (10/08) για σεισμικές έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Μονάδες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκονται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο παρακολουθούν τις κινήσεις του τουρκικού ερευνητικού και των πλοίων.

Η NAVTEX, που έχει ισχύ μέχρι τις 23 Αυγούστου, αφορά την ίδια θαλάσσια περιοχή με την ναυτική αναγγελία της Τουρκίας, τον περασμένο Ιούλιο και περιλαμβάνει τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νοτίως του Καστελόριζου, του συμπλέγματος της Μέγιστης και της Στρογγυλής.

Το ΚΥΣΕΑ συγκάλεσε έκτακτη συνεδρία (12:00) υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε το VIDEO με το Oruc Reis:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top