ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Νίκος Δένδιας - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη

Στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Νίκος Δένδιας - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί αύριο, Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Νίκο Δένδια, ο οποίος θα βρεθεί στην Κύπρο για μονοήμερη επίσκεψη εργασίας.

Οι δύο Υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση, ενώ στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών. Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθεί η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο υπό το φως της συνεχιζόμενης κλιμάκωσης της Τουρκικής παραβατικότητας, με έμφαση στον συντονισμό ενεργειών και δράσεων σε όλα τα επίπεδα για αντιμετώπισή της.

Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων, οι κ.κ. Χριστοδουλίδης και Δένδιας θα προβούν σε δηλώσεις σε εκπροσώπους των ΜΜΕ (3:15μ.μ).

Νωρίτερα το πρωί ο κ. Δένδιας, συνοδευόμενος από τον κ. Χριστοδουλίδη, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top