Πήγαν… ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – Σκηνικό Νότιας ΕΞΩ από το ΓΣΠ!

Πήγαν… ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – Σκηνικό Νότιας ΕΞΩ από το ΓΣΠ!

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, λίγο πριν το σφύριγμα της σέντρας μαζεύτηκαν έξω από το στάδιο πίσω από τη Νότια κερκίδα, φώναξαν συνθήματα, άναψαν φωτοβολίδες και έπειτα αποχώρησαν.

Είναι λογικό να μην… αντέχουν μακριά από την αγαπημένη τους ομάδας ελέω και της κάρτας φιλάθλου και έτσι είπαν να δώσουν για λίγο το παρών τους στην πρώτη αναμέτρηση των γαλαζοκιτρίνων.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από την κάμερα του ThemaSports: 

The post Πήγαν… ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – Σκηνικό Νότιας ΕΞΩ από το ΓΣΠ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.