ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχαήλ: «Πίστευα στο βαθμολογικό κέρδος – Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ»

Μιχαήλ: «Πίστευα στο βαθμολογικό κέρδος – Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ»

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm μίλησε για τον παλικαρίσιο βαθμό που πήρε η ομάδα του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος κόουτς, τόνισε πως πίστευε στο βαθμολογικό κέρδος, ενώ ήταν ακόμα απορημένος για το περιστατικό με τον οπαδό των γαλαζοκιτρίνων που έβριζε την οικογένεια του, και στο γιατί να το κάνει αυτό.

Αναλυτικά:

Αρχικά: «Τα συγχαρητήρια πάνε στους ποδοσφαιριστές μου. Ο κάθε ένας από το δικό του κομμάτι πρέπει να προσφέρει για να έρθει μια επιτυχία. Ότι δουλέψαμε σε μεγάλο βαθμό το έδειξαν στο γήπεδο τα παιδιά. Γι’ αυτό ήρθε μια καλή εμφάνιση και βαθμολογικό κέρδος. Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοια παιχνίδια αυτό που για εμένα σαν προπονητής βλέποντας πιο μακριά ήταν η εμφάνιση που θα είχαμε».

Ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ όμως αντιδράσατε: «Αυτό κάνει την ισοπαλία μεγαλύτερη. Είναι δύσκολο στο ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ να σου προηγηθεί δύο φορές και να βρίσκεις τον τρόπο να απαντάς και στο τέλος να παίρνεις αποτέλεσμα. Σαν ομάδα δουλέψαμε στην προετοιμασία. Οι μέρες που τακτικά δουλέψαμε όλοι μαζί ήταν μετρημένες στα δάκτυλα ενός χεριού».

Για το αν πίστευε στο βαθμολογικό κέρδος: «Ένας προπονητής πρέπει να πιστεύει στην ομάδα του και στο βαθμολογικό κέρδος σε κάθε παιχνίδι. Ήμασταν λίγο προς το άγνωστο με παίκτες που έχει χρόνια να αγωνιστούν στην α΄ κατηγορία, είμαστε μια ομάδα εντελώς καινούρια».

Είπες πως οι παίκτες σου ήταν μάγκες στη διάσκεψη τύπου: «Κόντρα σε αυτούς τους αντιπάλους πρέπει να δείξεις την μαγκιά που πρέπει για να πάρεις αποτέλεσμα».

Για το συμβάν με τον οπαδό του ΑΠΟΕΛ: «Ποτέ δεν έχω προκαλέσει κανέναν. Σαν επαγγελματίας είτε ποδοσφαιριστής, είτε προπονητής είμαι υποχρεωμένος να κάνω το καθήκον μου. Μόνο θετικά εισπράττω. Πάντα θα υπάρχουν κάποια μεμονωμένα αρνητικά. Πάντα θα μιλώ. Δεν προκάλεσα κανέναν και δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο το συγκεκριμένο άτομο είχε τόσα να πει για εμένα. Θα το προσπεράσω αυτό. Μένω στο υπόλοιποι μέρος του κόσμου που με συγχάρηκε και ξέρω πόσο με εκτιμά και προχωράμε».

The post Μιχαήλ: «Πίστευα στο βαθμολογικό κέρδος – Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top