ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κανέδα: «Αδύνατο η ομάδα να είναι έτοιμη 100% στην πρεμιέρα, θέμα χρόνου να βελτιωθούμε» – Τι είπε για τις μεταγραφές

Κανέδα: «Αδύνατο η ομάδα να είναι έτοιμη 100% στην πρεμιέρα, θέμα χρόνου να βελτιωθούμε» – Τι είπε για τις μεταγραφές

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Κανέδα, παράθεσε συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα.

Δείτε όλα όσα είπε και το βίντεο:

Για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα: «Με τις συνθήκες που υπάρχουν, είναι δύσκολο να κάνεις εκτιμήσεις. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για τους τραυματίες: Μοναδικοί τραυματίες, Αντωνιάδης και Ναούμ.

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στα φιλικά η ΑΕΚ: «Στα τελευταία μας φιλικά δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση. Προσπαθούμε να κάνουμε παιχνίδι από πίσω, είναι ένας τομές που πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα».

Για τον Τρισκόφσκι που ήταν ο μόνιμος σκόρερ πέρσι και αν θα αλλάξει αυτό από τη δουλειά: «Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση (γέλια). Είναι κάτι που ελπίζω. Αυτή την στιγμή η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί για να πετύχει τους στόχους της. Μέσα από την βελτίωση προσδοκούμε να φτάσουμε σε καλύτερες επιλογές. Από μένα δεν θα ακούσετε περισσότερα λόγια. Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρχει βελτίωση».

Αν είναι έτοιμη η ΑΕΚ: «Είναι αδύνατο μια ομάδα να είναι 100% έτοιμη στην πρεμιέρα. Φυσικά όταν έχεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές γίνεται πιο εύκολο το έργο του προπονητή. Δικαίως ο κόσμος ζητάει αποτελέσματα από την 1η αγωνιστική».

Για την κακή παράδοση με τη Νέα Σαλαμίνα: «Το παρελθόν είναι η προϊστορία, αλλά μπορούμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στην παράδοση των τελευταίων χρόνων. Κάθε παιχνίδι κρίνεται από την παρουσία των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο».

Ποιοι είναι εκτός πλάνων και τι θα γίνει με αυτούς: «Για μένα κάθε ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην ομάδα, μέχρι την τελευταία του μέρα είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας και τον υπολογίζω χωρίς καμία εξαίρεση».

Για τις μεταγραφές: «Κάναμε κάποιες μεταγραφές και περιμένουμε τις τελευταίες κινήσεις. Αλλά εμένα σαν προπονητής δουλειά μου είναι να προπονώ και να προετοιμάζω τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα μου».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Παίζουμε για τους οπαδούς, έστω και αν δεν έχουμε την υποστήριξη τους. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να φτάσουμε στο απόλυτο των φιλοδοξιών. Οι οπαδοί θέλουν εκτός από αποτελέσματα, να δουν την ομάδα να φτάσει στο μάξιμουμ της απόδοσης. Και αυτό είναι που ζητάω και το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους. Θέλω να φτιάξω μια δυνατή ομάδα που να παλεύει όλα τα παιχνίδια και να παίρνει νίκες σε όλα τα παιχνίδια».

The post Κανέδα: «Αδύνατο η ομάδα να είναι έτοιμη 100% στην πρεμιέρα, θέμα χρόνου να βελτιωθούμε» – Τι είπε για τις μεταγραφές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top