ΠΑΡΑ-THEMA

Η ατάκα του Νουρή στη συνέντευξη Τύπου που συζητείται: «Εννά φκει η ψυσίη μου…» -VIDEO

Η ατάκα του Νουρή στη συνέντευξη Τύπου που συζητείται: «Εννά φκει η ψυσίη μου…» -VIDEO

Πέραν από το ρεπορτάζ για το περιεχόμενο των τοποθετήσεων του Νίκου Νουρή σε σχέση με τις αποκαλύψεις του Al Jazeera, υπάρχει και το… παρασκηνιακό κομμάτι.

Ο υπουργός Εσωτερικών δεν άντεξε και πολύ με τη μάσκα, αφού, όπως ακούστηκε να λέει από το μικρόφωνο κατά τη συνέντευξη Τύπου, «εννά φκει η ψυσίη μου…». Εν συνεχεία την αφαίρεσε.

Η ατάκα και η κίνησή του δεν χαρακτηρίζονταν από αδιακρισία, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες με τόσα βλέμματα πάνω του και το μικρόφωνο κάτω από το στόμα του.

Ένας χρήστης του facebook, πάντως, δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και σχολίασε δημόσια το γεγονός.

Πρόκειται για τον κ. Πάυλο Φλόγα, ο οποίος υπό τη συνοδεία οπτικού υλικού, σημειώνει τα ακόλουθα: «Ο συμπαθής (για μένα) και παιδικός φίλος ΥΠΕΣ Νίκος Νουρής σε απ´ευθείας ζωντανή μετάδοση για το τελευταίο σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων,...άντεξε την μάσκα λιγότερο από 1.30 λεπτά και την έβγαλε λέγοντας,... “Εν να φκεί η ψυσίη μου” (ακούγεται καθαρά στο βίντεο) σαν να ακούγεται και ένα...γ...,στο τέλος της φράσης,...σε κλιματιζόμενη αίθουσα του προεδρικού και συνέχισε την διάσκεψη χωρίς μάσκα!

Μάλιστα φίλες και φίλοι,ενώ εγώ και όλοι οι συνάδελφοι στον κλάδο της εστίασης,κάτω από αντίξοες συνθήκες,...θερμοκρασίας,υγρασίας και αναθυμιάσεις μας υποχρεώνουν με το 300ευρο να αιωρείται σαν γκιλοτίνα πάνω από τα ιδρωμένα κορμιά μας να φοράμε την μάσκα!

Εμείς δεν ήμαστε άνθρωποι,αλλά υπεράνθρωποι; ΟΧΙ κυρίες και κύριοι ήμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Απο την φύση της εργασίας μας και τις...συνθήκες έχουμε ήδη μεγάλες πιέσεις και έρχεται η μάσκα να τις πολλαπλασιάσει με άγνωστες συνέπειες στην υγεία... ΟΛΩΝ μας!

Ευχαριστώ φίλε Νίκο που χωρίς να το θες και λειτουργώντας εντελώς ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ μας έδειξες την πραγματικότητα ΜΟΝΟ σε 1.30 λεπτά!».

Δείτε ΕΔΩ το post

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top