Το ερώτημα που αιωρείται μετά τις δηλώσεις του Νουρή - Γιατί είχαμε υπογράψει συμβόλαιο με το φιλοτουρκικό Κατάρ;

Το ερώτημα που αιωρείται μετά τις δηλώσεις του Νουρή - Γιατί είχαμε υπογράψει συμβόλαιο με το φιλοτουρκικό Κατάρ;

Απόλυτα σεβαστές οι θέσεις του Νίκου Νουρή για τις αποκαλύψεις του ειδησεογραφικού δικτύου Al Jazeera.

Ο υπουργός Εσωτερικών, ωστόσο, στις τοποθετήσεις του χρησιμοποίησε ένα επιχείρημα που δεν είναι και τόσο εύστοχο ή τουλάχιστον αφήνει ερωτηματικά.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο του Κατάρ: «…το κρατικό ειδησεογραφικό δίκτυο Al Jazeera, που εδρεύει σε μια χώρα η οποία είναι γνωστή για τις φιλοτουρκικές της θέσεις και η οποία μόλις πρόσφατα στήριξε με 15 δισεκατομμύρια την οικονομία της Τουρκίας, επιχειρεί να πλήξει με διαστρεβλωμένες και παραπλανητικές πληροφορίες την Κυπριακή Δημοκρατία».

Το ερώτημα προκύπτει αβίαστα: Ε, τότε γιατί τον Απρίλιο του 2017 η Κυπριακή Δημοκρατία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Qatar Petroleum για εξερεύνηση και καταμερισμό παραγωγής για το τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ;

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.