ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ομολόγησε την δολοφονία του Πόπα Αντρέι 26χρονος - Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ομολόγησε την δολοφονία του Πόπα Αντρέι 26χρονος - Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του

Ομολογία για την δολοφονία του Πόπα Αντρέι εξασφάλισε η Αστυνομία το πρωί της Τετάρτης (26/08), από 26χρονο ασιατικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπο Ζαχαρίου, στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (26/08), η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 26χρονου ασιατικής καταγωγή, ο οποίος παραδέχτηκε την δολοφονία του Πόπα Αντρέι.

Παράλληλα, ο 26χρονος υπέδειξε στην Αστυνομία το σημείο όπου έθαψε τον 33χρονο, ενώ στο σημείο έσπευσαν ανθρωπολόγοι και ιατροδικαστές.

Σύμφωνα, με τον κ. Ζαχαρίου, ο 26χρονος έδωσε την δική του εκδοχή όσον αφορά την διάπραξη της δολοφονίας, ενώ την Πέμπτη (27/08), θα οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Εναντίον του, διερευνώνται τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της απαγωγής και ότι άλλο προκύψει από τις έρευνες της Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την ίδια υπόθεση, στο παρελθόν συλλήφθηκαν άλλα τρία πρόσωπα ασιατικής καταγωγής, ωστόσο από τις ανακρίσεις διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εμπλοκή στην υπόθεση.

Το χρονικό της υπόθεσης:

H εξαφάνιση του 33χρονου Πόπα Αντρέι είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από τη σύντροφό του. Είχε αναχωρήσει από την οικία του λίγο μετά τις 14:00 το απόγευμα της 22ης Ιουλίου, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 και 25 χρόνων.

Για την υπόθεση τέθηκαν υπό σύλληψη δυο πρόσωπα. Ο ένας εξ αυτών παραδόθηκε από τις κατοχικές «αρχές» στην Αστυνομία Κύπρου.

Στις 15:20 της ίδιας μέρας ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να του ανάφερε ότι ο 26χρονος και ακόμα ένας άνδρας τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού πρώτα του επιτέθηκαν, τον λήστεψαν. Ήθελαν, ταυτόχρονα, να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο.

Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου ελλείποντα απενεργοποιήθηκε στις 15:40 της 22ης Ιουλίου.

Ο 33χρονος ήρθε σχετικά πρόσφατα στην Κύπρο για μόνιμη εγκατάσταση. Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι όποιες διαφορές είχε ο 33χρονος με άλλα πρόσωπα, πιθανόν και να προϋπήρχαν όταν αυτός βρισκόταν ακόμα στη χώρα του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top