ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πριν τη νέα δύσκολη αποστολή με Ομόνοια πήγε σε γήπεδο που ξέρει πολύ καλά για… ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

Πριν τη νέα δύσκολη αποστολή με Ομόνοια πήγε σε γήπεδο που ξέρει πολύ καλά για… ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, μετά την ιδανική πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του ΑΠΟΕΛ (2-2 στο ΓΣΠ) ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία για το νέο αυριανό παιχνίδι της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών, κόντρα στην Ομόνοια, στο γήπεδο της Λευκωσίας για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο Κύπριος κόουτς, επί της ευκαιρίας που ήταν Λεμεσό χθες, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο άνω διάζωμα της δυτικής κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου (όπως μας ανέφερε μάτι της στήλης) και να παρακολουθήσει το παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Χρύσης Μιχαήλ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για χρόνια με τη φανέλα της ΑΕΛ, γνωρίζει αρκετά καλά τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λεμεσού, ενώ πήρε και αρκετές σημειώσεις τόσο για τους γαλαζοκίτρινους του Ντούσαν Κέρκεζ που θα βρει μπροστά του την 4η αγωνιστική στο Τσίρειο Στάδιο, όσο δε κάτι θα έχει πάρει και από τους ερυθρόλευκους του Πάμπου Χριστοδούλου, όπου θα κοντραριστεί η Καρμιώτισσα με τη Νέα Σαλαμίνα στη 13η αγωνιστική.

Σ.Ν.

The post Πριν τη νέα δύσκολη αποστολή με Ομόνοια πήγε σε γήπεδο που ξέρει πολύ καλά για… ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top