ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΧΗΡΟ μήνυμα Φοίβου στους νυχτοβάτες χούλιγκαν: «Τραμπούκοι και υποτιθέμενοι ΑΠΟΕΛίστες, γελούν οι αντίπαλοι στη ράχη μας»

ΗΧΗΡΟ μήνυμα Φοίβου στους νυχτοβάτες χούλιγκαν: «Τραμπούκοι και υποτιθέμενοι ΑΠΟΕΛίστες, γελούν οι αντίπαλοι στη ράχη μας»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου, κληθείς να σχολιάσει το ψεσινό απαράδεκτο περιστατικό που έλαβε χώρα στον “Αρχάγγελο” από… νυχτοβάτες χούλιγκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπινελίκια οπαδών και ΖΗΜΙΕΣ σε αυτοκίνητα…

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active, ήταν ιδιαίτερα έντονος…

«Είχα κι εγώ αυτή την εμπειρία και θέλω να καταδικάσω, η πιο ελαφριά έκφραση που μπορώ να πω, αυτούς τους τραμπουκισμούς από τους υποτιθέμενους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Τι έχουν κερδίσει με αυτά που έκαναν χθες; Κατέστρεψαν αυτοκίνητα παικτών και ορισμένων παραγόντων του ΑΠΟΕΛ. Και θέλω να αναφερθώ ειδικά στον Γιώργο Σαββίδη, τον τιμ μάνατζερ του ΑΠΟΕΛ που έχει δώσει τη ζωή του στην ομάδα και τελικά αυτές όλες τις ζημιές ποιος θα τις πληρώσει; Ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να τις πληρώσει. Και δεν λύνεται κανένα πρόβλημα. Τα προβλήματα παραμένουν και διογκώνονται«, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουμε έναν νέο προπονητή και πιστεύω ότι χρειάζεται ηρεμία η ομάδα αυτή τη στιγμή. Να αφεθεί ο νέος προπονητής με τον Πρόδρομο να δουν πως θα διαχειριστούν αυτή την κρίσιμη περίοδο που έρχεται. Διότι αν χαθεί και η προοπτική της Ευρώπης που με τέτοιες εμφανίσεις δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, τότε τα προβλήματα θα είναι τεράστια. Άρα, πρέπει ήρεμα και οι οπαδοί και αυτοί οι τραμπούκοι οι υποτιθέμενοι οπαδοί, να τραβήσουν πίσω και να αφήσουν προπονητή, διοίκηση και παίκτες να βρουν τις λύσεις. Με το να συνεχίζεται αυτή η αντιπαράθεση, είναι προδιαγραφές καταστροφής και έχουμε τους αντιπάλους μας να γελούν στη ράχη μας».

The post ΗΧΗΡΟ μήνυμα Φοίβου στους νυχτοβάτες χούλιγκαν: «Τραμπούκοι και υποτιθέμενοι ΑΠΟΕΛίστες, γελούν οι αντίπαλοι στη ράχη μας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top