ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Ανδρών Κύπρου: Παίζει με Λετονία και στοχεύει μόνο τη νίκη – Κάλεσμα στον κόσμο

Εθνική Ανδρών Κύπρου: Παίζει με Λετονία και στοχεύει μόνο τη νίκη – Κάλεσμα στον κόσμο

Την ομάδα της Λετονίας αντιμετωπίζει στις 20:00 την Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2020 η Eθνική Ανδρών Κύπρου.

Η ομάδα του Jorge Cannestracci θα διεκδικήσει τη νίκη ώστε να δημιουργήσει προοπτικές ενόψει του δεύτερου τριήμερου τουρνουά που αρχίζει την Παρασκευή 04 Σεπτεμβρίου 2020 πάλι στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Οι Λετονοί είναι μια ισχυρή ομάδα με πετοσφαιριστές που αγωνίζονται σε δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και ταλέντα.

Από την ομάδα του Εσθονού κόουτς Avo Κeel ξεχωρίζουν οι Herman Egkleskalnis και A. Ozolins ενώ γενικά είναι μια πολύ δημιουργική ομάδα που ήλθε στη Λευκωσία για την πρόκριση και μόνο.

Η Εθνική μας απέναντι σε αυτή την ομάδα έχει να αντιπαρατάξει τον ενθουσιασμό και το αστείρευτο ταλέντο των διεθνών μας. «Κλειδί» για την επιτυχία η καλή χαμηλή και υψηλή άμυνα, αλλά και η επιθετική παραγωγικότητα των Σωτήρη Σιαπάνη, Νικόλα Ελευθερίου, αλλά και το πάθος των Προδρόμου, Χαριδήμου, Αντωνίου και Χρυσοστόμου. Πολύτιμες και οι λύσεις των Στρουγκάρεβιτς, Αυγ. Σαββίδη, Μαυρομμάτη και των υπόλοιπων παιδιών.

Η παρουσία του κόσμου είναι άκρως απαραίτητη για να σπρώξουν τους διεθνείς στη νίκη. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι 7SportsTv που εκπέμπει στην πλατφόρμα της Cablenet.

Στον άλλο αγώνα της Τρίτης στις 17:00 η Ισπανία που είναι το φαβορί της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει την υπολογίσιμη ομάδα της Μολδαβίας.

Ζωντανά ο αγώνας από το συνδρομητικό κανάλι 7Sports TV που εκπέμπει στην πλατφόρμα της Cablenet.

Η βαθμολογία Δ’ Ομίλου (2η αγωνιστική)

1. Ισπανία 06-02 06
2. Λετονία 04-03 03
3. Μολδαβία 03-03 03
4. Κύπρος 01-06 00

Πηγή: new.volleyball.org.cy

The post Εθνική Ανδρών Κύπρου: Παίζει με Λετονία και στοχεύει μόνο τη νίκη – Κάλεσμα στον κόσμο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top