ΕΛΛΑΔΑ

Τα βρήκε και φεύγει...

Τα βρήκε και φεύγει...

Σύμφωνα με κροατικό σάιτ, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έχει έρθει σε συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «gol.hr», ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού τα βρήκε προφορικά  με τον Ζντράβκο Μάμιτς και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με τους Κροάτες το μόνο που απομένει είναι να βάλει ο Σίφο την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αποδέχθηκε την προσφορά των 550.000 ευρώ που του πρόσφερε ο πρόεδρος της Ντιναμό, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τα χρόνια του συμβολαίου του. Πάντως, όπως γράφει το gol.hr δεν  θα είναι λιγότερο από δύο χρόνια.

Αξιοσημείωτο είναι πως πριν από λίγο καιρό, ο προπονητής του συλλόγου του Ζάγκρεμπ ανέφερε πως δεν θέλει τον Σίφο, όμως, υπερίσχυσε ο πρόεδρος! 

Από την άλλη, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση του Κροάτη στόπερ στην πρόταση που του είχε γίνει....

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top