Δεν… ΔΙΔΟΥΝ ούτε ΣΕΝΤ για Κατελάρη!

Δεν… ΔΙΔΟΥΝ ούτε ΣΕΝΤ για Κατελάρη!

Στον Απόλλωνα εμφανίζονται ικανοποιημένοι, για το ότι ξεμπέρδεψαν με τον “οικονομικό πονοκέφαλο” Εμίλιο Ενσούε.

Πλέον οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού, θα εντείνουν τις προσπάθειες τους για τις τρεις τελευταίες προσθήκες.

Ο παίχτης που θα έλθει για εμβολιασμό της επίθεσης, μάλλον θα είναι για τον κατάλογο Α’. Θα κάμουν επίσης κίνηση απόκτησης δεξιού μπακ, με παίχτη για τον κατάλογο Β’.

Για τον Φάνο Κατελάρη θα προχωρήσουν τις διαδικασίες να τον ντύσουν στα κυανόλευκα, μόνο αν ο παίχτης ξεμπλέξει με τις δεσμεύσεις που έχει με την Ομόνοια.

Στον Απόλλωνα δεν παρουσιάζονται έτοιμοι να πληρώσουν οποιοδήποτε ποσό για να πάρουν τα δικαιώματα του.

Ο 24χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι τον Μάιο του 2023.

Αν οριστικά ο Κατελάρης γίνει Απολλωνίστας, θα υπολογίζεται πέραν από τις επιλογές για τoν άξονα της μεσαίας γραμμής και για το κέντρο της άμυνας.

The post Δεν… ΔΙΔΟΥΝ ούτε ΣΕΝΤ για Κατελάρη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE