ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ για Μέσι: «ME QUEDO» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ για Μέσι: «ME QUEDO» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε πώς αντιμετωπίζει ο ισπανικός αθλητικός Τύπος στα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (5/9) την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

ΟΛιονέλ Μέσι έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (4/9) τέλος στη σιωπή του και εξήγησε μέσω συνέντευξης στο Goal.com για ποιο λόγο επέλεξε τελικά να μείνει στην Μπαρτσελόνα, παρότι θεωρεί πως δεν ισχύει η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ που να τον δεσμεύει σε συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα.

Η είδηση δεν θα μπορούσε παρά να μονοπωλεί τις πρώτες σελίδες του ισπανικού αθλητικού Τύπου το Σάββατο (5/9). Ο Αργεντινός φιγουράρει και στις τέσσερις μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της χώρας που θεωρούν ότι η παραμονή του δεν επουλώνει τις πληγές που έχει αφήσει η βαθιά κρίση στην ομάδα.

MARCA: Ο ΜΕΣΙ ΜΕΝΕΙ, Η ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΣΗΣ

Η Marca εκτιμά ότι η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να μείνει στους μπλαουγκράνα δεν διώχνει και την κρίση που έχει δημιουργηθεί στην Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι “η μεγαλύτερη κρίση της Μπαρτσελόνα”.

AS: ΜΕΝΩ

Ο τίτλος της AS είναι: “Mένω”. Πέρα από τα αποσπάσματα της συνέντευξης του Αργεντινού υπάρχει το σχόλιο: “O Mέσι έσπασε τη σιωπή του για να πει ότι συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα και να εξηγήσει τους λόγους της δυσαρέσκειάς του”.

SPORT: ΜΕΝΕΙ!

Η Sport έχει τον Λιονέλ Μέσι με τη νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα και τον τίτλο: “Μένει!”. Υπάρχουν οκτώ αποσπάσματα – τέσσερα αριστερά και τέσσερα δεξιά από την κεντρική φωτογραφία από τη συνέντευξη του Αργεντινού.

MUNDO DEPORTIVO: “ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ”

Σε πιο αισιόδοξο τόνο η έτερη μεγάλη καταλανική αθλητική εφημερίδα. Με τίτλο “Μένω και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου”. Τρία αποσπάσματα της συνέντευξης του βρίσκονται σε κόκκινο φόντο, ενώ δύο – αυτά με τα οποία ο Αργεντινός βάλλει κατά της διοίκησης – σε μαύρο.

sport24.gr

The post Τα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ για Μέσι: «ME QUEDO» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top