LIFESTYLE

Big Brother: Ο Κύπριος ανάμεσα στους νέους παίκτες και η πρώτη αποχώρηση – VIDEO

Big Brother: Ο Κύπριος ανάμεσα στους νέους παίκτες και η πρώτη αποχώρηση – VIDEO

Στο Live της Παρασκευής στο σπίτι του Βig Brother  είχαμε μια αποχώρηση, αλλά και δύο νέες αφίξεις.

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα και η Βασιλική Χάνου είναι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο σπίτι και αναμένεται να δώσουν νέα διάσταση στην καθημερινότητα των παικτών. Ποιοι είναι, όμως, οι δύο νέοι παίκτες;

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα είναι 22 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και ζει με τη μητέρα του. Είναι personal trainer και παράλληλα σπουδάζει μοντάζ.

Η 53χρονη Βασιλική Χάνου έχει δυο ενήλικα παιδιά… κοντά στην ηλικία κάποιων συγκατοίκων της. Δικαιωματικά λοιπόν πιστεύει πως της ανήκει ο τίτλος «Μαμά του Big Brother!» Η διαφορά ηλικίας δεν τη φοβίζει καθόλου αφού γνωρίζει πως να χειριστεί τέτοιες ηλικίες και θα γίνει πολύ γρήγορα μέρος της παρέας!Η Βασιλική ήταν πολλά χρόνια παντρεμένη, αλλά τώρα, χωρισμένη και ελεύθερη… δηλώνει έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα, μια

Ο Jay Prodan αποχώρησε πρώτος από το σπίτι

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την πρώτη εβδομάδα ήταν ο Χρήστος Μακρίδης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Jay Prodan.

Ο Jay Prodan βρέθηκε, μάλιστα, από… τύχη στη συγκεκριμένη θέση καθώς η Σοφία Δανέζη «έσωσε» τον τρίτο υποψήφιο, τον Νικόλα Παπαπαύλου.

Ύστερα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ο παρουσιαστής του Big Brother, Χάρης Βαρθακούρης κλήθηκε να ανακοινώσει το αποτέλεσμα και εκείνον ή εκείνην που θα ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και θα αποχωρήσει από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Έτσι, στην πρώτη αυτή αποχώρηση αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες στο Big Brother o Jay Prodan!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top