ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρειάζεται ΠΙΣΤΩΣΗ χρόνου η Εθνική Κύπρου, αλλά το πρώτο δείγμα ΔΕΝ ήταν θετικό – Καλύτερα να παίζαμε στο Δ΄ γκρουπ

Χρειάζεται ΠΙΣΤΩΣΗ χρόνου η Εθνική Κύπρου, αλλά το πρώτο δείγμα ΔΕΝ ήταν θετικό – Καλύτερα να παίζαμε στο Δ΄ γκρουπ

Η Εθνική Κύπρου των ανδρών ξεκίνησε με το… αριστερό στο Nations League, αφού ηττήθηκε στο ΓΣΠ από το Μαυροβούνιο με 0-2 και απογοήτευσε όλους όσοι περίμεναν κάτι διαφορετικό.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κόσμος τα… έχωσε στον Γιόχαν Βάλεμ για τις επιλογές του, κυρίως για τα πολλά νέα πρόσωπα που κάλεσε στην αποστολή, αφήνοντας εκτός ορισμένους έμπειρους διεθνείς, όμως επειδή είναι αρχή ακόμα και πρόκειται για καινούργιο προπονητή που ακόμα… μαθαίνει πρόσωπα και καταστάσεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ας του δώσουμε λίγη πίστωση χρόνου και τον κρίνουμε αργότερα.

Έτσι κι αλλιώς, όπως φάνηκε και στην πρεμιέρα, ο ρόλος μας στον όμιλο θα είναι ρυθμιστικός και σε αυτή τη διοργάνωση, χωρίς ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης και ο στόχος μας θα είναι να (προσπαθήσουμε να) φτιάξουμε μία νέα Εθνική ομάδα που θα μπορεί στο μέλλον να έχει μεγαλύτερες ελπίδες και προοπτικές διάκρισης.

Το μοναδικό… “κέρδος” από το χθεσινό παιχνίδι, είναι η συμμετοχή νεαρών παιδιών στο αρχικό σχήμα (Κυριακίδης, Τζιωνής, Ηλία), παρότι ο πρώτος είχε τρακ και δεν έδειχνε να πατάει γερά στο γήπεδο, όπως και ο Μάριος Ηλία, σε αντίθεση με τον Τζιωνή που είχε γενικά, καλή παρουσία και δεν έδειχνε “ψαρωμένος”.

Ακόμη ένα κέρδος ήταν η συμμετοχή του Λοϊζου ως αλλαγή, ο οποίος μάλιστα έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο νεαρότερος παίκτης που πραγματοποίησε ντεμπούτο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε ηλικία 17 ετών και 49 ημερών!

Πλέον, η προσοχή της Εθνικής μας στρέφεται στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (08/09, 21:45) και πάλι στο ΓΣΠ, αυτή τη φορά με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν.

Οι προβλέψεις δεν είναι αισιόδοξοες μετά από την εικόνα της Εθνικής μας στην πρεμιέρα και η ατάκα που βγαίνει από τα χείλη όλων μας είναι: «Αλίμονο αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρα μας ούτε το Αζερμπαϊτζάν»!

Όπως φαίνεται, το καλύτερο για την Εθνική Κύπρου στην παρούσα φάση που βρίσκεται σε στάδιο ανασυγκρότησης και ολικής… επανεκκίνησης, θα ήταν η συμμετοχής της στο Δ΄ γκρουπ του Nations League, αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως η Μάλτα, τα Φαρόε, το Σαν Μαρίνο, η Ανδόρα και άλλες ανάλογου επιπέδου…

The post Χρειάζεται ΠΙΣΤΩΣΗ χρόνου η Εθνική Κύπρου, αλλά το πρώτο δείγμα ΔΕΝ ήταν θετικό – Καλύτερα να παίζαμε στο Δ΄ γκρουπ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top