ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΥΣΙΟΣ: Ανάκληση διαβατηρίων σε τρεις περιπτώσεις - 'Ίσως έκανα λάθος που ζήτησα την δημοσίευση στοιχείων από το γραφείο μου...'

ΚΟΥΣΙΟΣ: Ανάκληση διαβατηρίων σε τρεις περιπτώσεις - 'Ίσως έκανα λάθος που ζήτησα την δημοσίευση στοιχείων από το γραφείο μου...'

Δηλώσεις σχετικά με τις πολιτογραφήσεις και την αντιπαράθεση με το ΑΚΕΛ για το συγκεκριμένο ζήτημα, παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (07/09), ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κ. Κούσιος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να συνεχίσει την αντιπαράθεση με το ΑΚΕΛ, το οποίο 'προσπαθεί να αποδομήσει το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων'.

Ταυτόχρονα, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημείωσε ότι έχει γίνει ήδη ανάκληση διαβατηρίων σε τρεις περιπτώσεις, ενώ ακόμη επτά περιπτώσεις βρίσκονται στην διαδικασία εξέτασης.

 Όσον αφορά την πρόθεση του να δημοσιεύσει στοιχεία με τις πολιτογραφήσεις που ασχολήθηκε το δικηγορικό του γραφείο, ο κ. Κούσιος ανέφερε ότι πιθανόν να έκανε λάθος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι 'ίσως ήταν και λάθος που αποφάσισα να ζητήσω από το γραφείο μου να δώσει στη δημοσιότητα τις υποθέσεις πολιτογραφήσεων'.

'Με την ίδια λογική, όποιος λέει μια κουβέντα, τα μέλη της κυβέρνησης θα έρπεπε να δημοσιεύουν στοιχεία. Ίσως θα μπορούσα να τα δώσω στον Πρόεδρο της Βουλής και όποιος πολιτικός αρχηγός ήθελε να τα δει, ας πήγαινε', πρόσθεσε ο κ. Κούσιος.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Κυριακής (06/09), ο κ. Κούσιος απαντώντας στον αρχισυντάκτη της 'Καθημερινής', Ανδρέα Παράσχο, εξέφρασε την πρόθεση του να δημοσιεύσει  τα στοχεία για τις περιπτώσεις πολιτογραφήσεων που ασχολήθηκε το δικηγορικό του γραφείο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top