ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… ΣΚΕΠΤΙΚΟ της Μίντιλαντ για Ακιντόλα – Στενεύει ο κλοιός

Το… ΣΚΕΠΤΙΚΟ της Μίντιλαντ για Ακιντόλα – Στενεύει ο κλοιός

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μίντιλαντ, Κλάους Στέινλεϊν, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Δανίας αναφέρθηκε στο μέλλον του Ακιντόλα και την Κύπρο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μιλήσαμε με τον Νταβίντ για το γεγονός πως αν μπορέσουμε να βρούμε έναν σύλλογο που ενδιαφέρεται και όλοι να είναι συνδεδεμένοι, τότε αυτό θα ήταν θετικό. Τα έχει πάει καλά στην Κύπρο, οπότε αν κάτι προκύψει, μπορεί να κοιτάξει για ένα άλλο σύλλογο».

Ως γνωστόν η Ομόνοια παρακολουθεί «στενά» την περίπτωση του Νιγηριανού εδώ και αρκετό καιρό, περιμένοντας τις εξελίξεις για να κάνει την κίνηση της.

Όσο περνάει ο καιρός, τα περιθώρια για όλους… στενεύουν αφού έχει μείνει μια εβδομάδα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το δημοσίευμα

The post Το… ΣΚΕΠΤΙΚΟ της Μίντιλαντ για Ακιντόλα – Στενεύει ο κλοιός appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top