Συ.Φ.ΑΕΛ: «Για το τρίτο σερί τρίποντο» – Τι θα κάνουν μια μέρα πριν το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ!

Συ.Φ.ΑΕΛ: «Για το τρίτο σερί τρίποντο» – Τι θα κάνουν μια μέρα πριν το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ!

Οι οργανωμένοι της ΑΕΛ θα πάνε στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ για να ντοπάρουν τους παίκτες με στόχο το τρίτο τρίποντο.

Η ανάρτηση τους:

Την Παρασκευή η ώρα 18:30 καλούμε σύσσωμο τον κόσμο της ΑΕΛ να βρεθεί στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με ——. Κατακλύζουμε μαζικά το βοηθητικό, με φωνή και παλμό, δίνουμε το σύνθημα για το τρίτο σερί τρίποντο.

Το Σαββάτο μαζευόμαστε στον σύνδεσμο για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα, σε μια ιστορική βραδιά καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο συμπληρώνονται 20 χρόνια από τα επίσημα εγκαίνια του οικήματος μας στον Εναέριο.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές μελών του συνδέσμου καθημερινά από τις 16:00 – 20:00.

ΖΗΤΩ ΤΟ 30′

The post Συ.Φ.ΑΕΛ: «Για το τρίτο σερί τρίποντο» – Τι θα κάνουν μια μέρα πριν το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φωτιά σε αποθήκη στον Ύψωνα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Φωτιά σε αποθήκη στον Ύψωνα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε μεγάλη αποθήκη που βρίσκεται στην περιοχή του Ύψωνα στη Λεμεσό και έθεσε σεσυναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία.