Νέα τουρκική πρόκληση με Ντονμέζ: 'Όσοι το παίζουν ηγέτες στην Ανατ. Μεσόγειο χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα θα το πληρώσουν'

Νέα  τουρκική πρόκληση με Ντονμέζ: 'Όσοι το παίζουν ηγέτες στην Ανατ. Μεσόγειο χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα θα το πληρώσουν'

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Άγκυρα, με τη «σκυτάλη» να παίρνει το Σάββατο (12/09) ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντονμέζ.

Ο Τούρκος αξιωματούχος έβαλε στο «στόχαστρο» τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για τις δηλώσεις του από τη συνάντηση MED7 στην Κορσική.

Συγκεκριμένα, ο Ντονμέζ απείλησε όσους «το παίζουν ηγέτες στην Αν. Μεσόγειο και δεν έχουν στην ουσία κανένα δικαίωμα» ότι θα πληρώσουν το τίμημα για την προκλητική συμπεριφορά τους.

Παράλληλα, προχώρησε σε προβοκατόρικες δηλώσεις σε σχέση με τις δήθεν έρευνες του Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο, λέγοντας «ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν καλά νέα για τις έρευνες τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και στην Μαύρη Θάλασσα».

Από CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την Αννίτα Δημητρίου για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE