ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίζει σενάριο για ΔΙΑΓΡΑΦΗ του Μολ – Κανένα ΘΕΜΑ με Ράγιος

Παίζει σενάριο για ΔΙΑΓΡΑΦΗ του Μολ – Κανένα ΘΕΜΑ με Ράγιος

Μπήκαν στην πρίζα στον Απόλλωνα, μετά τον τραυματισμό του Ζοέλ Μολ στο πρόσωπο, στην εκπνοή του ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Πάφο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, ο Ελβετός κίπερ, υπέστη κάταγμα οφθαλμικού κόγχου αριστερά και κάταγμα ρινικού οστού.

Μετά την επέμβαση που θα κάνει για αποκατάσταση της ζημιάς, περιμένουν από τους γιατρούς να τους πουν, για πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο έμπειρος γκολκίπερ.

Δεν αποκλείεται να λάβουν απόφαση να τον αντικαταστήσουν, διαγράφοντας τον μέχρι τον Γενάρη, φέρνοντας άλλον έμπειρο κοινοτικό τερματοφύλακα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Πάφο, είπε ότι κάτι έχει στο μυαλό του, σε σχέση με την τελευταία μετεγγραφή. Την Τρίτη λήγει η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος.

Να διευκρινίσουμε, ότι υπάρχει παράθυρο για την απόκτηση άνεργων παιχτών, μέχρι το προσεχές Σάββατο (19/9).

Από τον Απόλλωνα, ξεκαθάρισαν ότι δεν τους απασχολεί ο Ισπανός, πρώην άσος της Ανόρθωσης Ρούμπεν Ράγιος. Επειδή ο παίχτης ήρθε στην Κύπρο το Σάββατο, κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια, ότι υπάρχει περίπτωση να πιάσει ξανά δουλειά σε κυπριακή ομάδα.

The post Παίζει σενάριο για ΔΙΑΓΡΑΦΗ του Μολ – Κανένα ΘΕΜΑ με Ράγιος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top