Χωρίς τον «μαχητή» της με Ερμή!

Χωρίς τον «μαχητή» της με Ερμή!

Δίχως έναν από τους πιο φιλότιμους και συνάμα μαχητικούς της ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί η Ανόρθωση απέναντι στον Ερμή την ερχόμενη βδομάδα.

Ο λόγος για τον Ράζακ Νούχου οποίος δέχθηκε κίτρινη στο ματς με το ΑΠΟΕΛ και έτσι έφτασε τις οκτώ στο πρωτάθλημα. 

Έτσι, ο Αντρέ Πάους θα κληθεί να καλύψει για άλλη μια φορά το κενό στο άκρο της αμυντικής γραμμής. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE