ΚΥΠΡΟΣ

Ματσάρα! Έξι γκολ, τρία δοκάρια!

Ματσάρα! Έξι γκολ, τρία δοκάρια!

Αφηνιασμένες επιθετικές γραμμές και άμυνες σμπαράλια. Μετά από ένα τρελό ομολογούμενος ματς Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ συνθηκολόγησαν στο εκπληκτικό 3-3. Έξι γκολ, τρία δοκάρια, τρεις ανατροπές, ένα αυτογκόλ και ένα σωρό ευκαιρίες!

ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ: Το δέχεται η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος τρία γκολ αυτόματα υποδηλώνεται πως γενικώς ήταν σε άσχημη μέρα η συγκεκριμένη γραμμή. 

ΑΡΕΣΕ: Σούπερ Ίσμα! Σκόραρε δις και ήταν μόνιμος κίνδυνος μπροστά στην εστία του ΑΠΟΕΛ. Πλήγωσε την πρώην ομάδα του και συνάμα έσπασε την γκίνια της Ανόρθωσης που την ήθελε να βρίσκει δίκτυα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. 

Η ΦΑΣΗ:  Στο 25' ο Λάνιγκ και ενώ είχε ήδη προηγουμένως δεχθεί κίτρινη κάρτα, έκανε σκληρό φάουλ και θα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη. Βλέποντας τις κινήσεις του παίχτη του αλλά και λειτουργώντας με προνοητικότητα ο Τρόστεν Φινκ τον έκανε αλλαγή για τον προφυλάξει. 

ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ: Αν όχι το καλύτερο, σίγουρα το πιο εντυπωσιακό και τρελό παιχνίδι που είδαμε φέτος. Χαρακτηριστικό ο ΑΠΟΕΛ ήταν πίσω στο σκορ συνεχώς και λίγο έλειψε ακόμη να κλέψει και τη νίκη. 

ΤΑ ΓΚΟΛ: Με την έλευση των πρώτων αναγνωριστικών λεπτών η Ανόρθωση άνοιξε το σκορ με τον Γκονζάλβες μετά από σέντρα του Νούχου. Συγκεκριμένα, έπιασε στον ύπνο την άμυνα του ΑΠΟΕΛ και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. 

Στο 17’ ο ΑΠΟΕΛ απάντησε όταν Καρλάο έκανε το μακρινό σουτ, ο Καμίνσκι έκανε ασταθή απόκρουση και ο Τζιμπούρ με κεφαλιά την έστειλε στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Χαραλαμπίδης από κοντά έγραψε το 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. 

Ενώ έδειχνε να ισορροπεί το ματς ο ΑΠΟΕΛ στο 31’  ο Γκονζάλβες με δεύτερο προσωπικό του γκολ δίνεται και πάλι προβάδισμα στην Ανόρθωση μετά από εξαιρετική σέντρα του Κάλβο. 
Τρία λεπτά στο β’ μέρος ο ΑΠΟΕΛ έφερε και πάλι το ματς στα ίσα. Μετά από μια γρήγορη κόντρα αντεπίθεση ο Ντε Βιντσέντι έδωσε στον Εφραί όπου με όμορφο αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στη φάση πιάστηκε στον ύπνο η άμυνα της Ανόρθωσης. 

Το τρελό ματς συνεχίστηκε αφού τέσσερα λεπτά πριν την ισοφάριση ο Μακρής με έξυπνο σουτ έδωσε για τρίτη φορά προβάδισμα για την ομάδα του. 

Οι φιλοξενούμενοι δεν είπαν την τελευταία τους λέξη και στο 88’ μετά από γύρισμα του Τζιμπούρ η μπάλα κτύπησε στο στήθος του Τζέινσον Δημητρίου και κατέληξε στα δίκτυα γράφοντας το 3-3. 

 

ΓΗΠΕΔΟ: Αντώνης Παπαδόπουλος 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Μασιά 
ΒΟΗΘΟΙ: Μιχάλης Μαρίνου / Πανίκος Δημητρίου 
Επιπρόσθετοι:  Χρίστος Ηλία / Κώστας Νικολάου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Καμίνσκι, Δημητρίου, Χόλγκερσον, Λαΐφης, Νούχου, Μάκος, Μαϊσουράτζε, Αμπουρτζάνια (81' Μαραγκός), Κάλβο (72' Αβραάμ), Μακρής, Γκονσάλβες

ΑΠΟΕΛ: Xιώτης, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Ρίσε, Μοράις, Λάνιγκ (32' Βινίσιους), Χαραλαμπίδης (88' Κακά), Εφραίμ (80' Αλωνεύτης), Ντε Βινσέντι, Τζιμπούρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νούχου (8η), Ίσμα / Λάνιγκ (4η), Ντε Βινσέντι, Βινίσιους, Αμορίν, Σέρτζιο

# Τα 11 γκολ έφτασε ο Μακρής και 7 ο Γκονζάλβες από πλευράς Ανόρθωσης. Τέταρτο γκολ ο Εφραίμ και δεύτερο για τον Χαραλαμπίδη για ον ΑΠΟΕΛ. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top