ΚΥΠΡΟΣ

Απογοητευμένοι και οι δύο... τι δήλωσαν

Απογοητευμένοι και οι δύο... τι δήλωσαν

Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα ο καθένας ξεχωριστά για τη δική του ομάδα παρουσιάστηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη οι προπονητές Ομόνοιας και ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Πρώτα μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος επισήμανε:

«Πρώτα από όλα είμαι λυπημένος για το αποτέλεσμα και για τους παίκτες, για τη μεγάλη προσπάθεια, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες. Ελέγξαμε το ματς, τακτικά παίξαμε πολύ καλά. Ξέραμε πως να τους παίξουμε και πήραμε προβάδισμα πριν το ημίχρονο. Ξέραμε επίσης πως στο δεύτερο ημίχρονο ο κόσμος θα έβαζε πολλή πίεση, αφού η Ομόνοια ήθελε γκολ. Δεν έκαναν μεγάλες ευκαιρίες και μετά δεχθήκαμε γκολ από μια στατική φάση στο τέλος. Πρέπει να πω ένα μπράβο σε νέους παίκτες που έπαιξαν σε θέσεις που δεν γνώριζαν καλά. Παλέψαμε, κατά την άποψη μου δικαιούμασταν τη νίκη. Κρατάμε τη δουλειά και συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έμειναν μόνο τέσσερα παιχνίδια, πρέπει να κάνουμε καλά παιχνίδια για να βγούμε Ευρώπη, με τέτοια νοοτροπία νομίζω θα τα καταφέρουμε».

Από τη δική του πλευρά ο προπονητής της Ομόνοιας, Κώστας Καϊάφας, δήλωσε:

«Νιώθουμε στεναχωρημένοι. Δεν ανταποκριθήκαμε σε ένα κρίσιμο ματς, αλλά καταφέραμε να φύγουμε με ένα βαθμό. Χάσαμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε την κορυφή. Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο, η ΑΕΚ τακτικά ήταν πολύ καλή, μας έκλεισε τους χώρους. Δεν χωράει δικαιολογία για μας πάντως, δεν είναι δικαιολογία η απόδοση τους. Εκεί που έρχεται η μεγάλη στιγμή, η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν παίρνει αυτό που πρέπει. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, συνεχίζουμε».

Πέρα των τοποθετήσεων των δύο προπονητών δεν υπήρξαν ερωτήσεις από τους αθλητικούς συντάκτες με τους δύο προπονητές να εύχονται ο ένας στον άλλο για καλή συνέχεια στα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν απομείνει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top