ΚΥΠΡΟΣ

«Δίκαιη η ισοπαλία»… Τι δήλωσαν Πάους και Φίνκ!

«Δίκαιη η ισοπαλία»… Τι δήλωσαν Πάους και Φίνκ!

Απόλυτη ταύτιση απόψεων ως προς ανάλυση του παιχνιδιού από τους Αντρέ Πάους Τόρστεν Φινκ. Αμφότεροι συμφώνησαν πως έγινε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι και το ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

ΦΙΝΚ: «Σήμερα είδαμε ένα πολύ καλό και εντυπωσιακό για τους φιλάθλους παιχνίδι. Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα και αυτό ίσως να οφειλόταν στο γεγονός ότι ήταν το τρίτο μας παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα. Μείναμε με δυο βαθμούς μπροστά στην κορυφή μετά από μια τόσο δύσκολη εβδομάδα όμως θα ήθελα να κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι.

Αρχίσαμε χωρίς ρυθμό και αυτό οφειλόταν στα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο αντίπαλος ήταν καλός, είχε τον χρόνο και προετοιμάστηκε κατάλληλα την στιγμή που εμείς είχαμε παιχνίδι Κυπέλλου. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Όταν βρίσκεσαι τρεις φορές πίσω στο σκορ και επανέρχεσαι είναι σημαντικό και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και είναι αυτό που θέλουμε όλοι».

Για την πρόωρη αντικατάσταση  του Λάνιγκ ξεκαθάρισε:  «Ήταν καθαρά ότι θέλαμε να κάνουμε fairplay και να προστατέψουμε την ομάδα γιατί ο Λάνιγκ ήταν κοντά στο να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα».

ΠΑΟΥΣ: «Ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι για τον κόσμο. Είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις στο πρώτο μέρος, βάλαμε δυο γκολ. Στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο και στο τέλος νομίζω ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιη. Θέλω να πω ότι εμείς παίζουμε πάντα με τη νίκη. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ που έκανε αλλαγή τον Λάνιγκ και επέδειξε το fairPlay».
 

Όσον αφορά την οπισθοχώρηση στο τελευταίο 20λεπτο της ομάδας επισήμανε: «Δυσκολευτήκαμε στο τελευταίο 20λεπτο όταν πετύχαμε το τρίτο γκολ και μετά. Ήμασταν πολύ νευρικοί και ουσιαστικά δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Δεν ήταν θέμα κούρασης, ήταν το γεγονός ότι προηγούμασταν και περιμέναμε τον αντίπαλο να πιέσει να σκοράρει. Προσπαθήσαμε στο μισό του γηπέδου να κρατήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top