ΚΥΠΡΟΣ

Μετά τις χθεσινές ματσάρες ακολουθεί το β’ γκρουπ…

Μετά τις χθεσινές ματσάρες ακολουθεί το β’ γκρουπ…

Αν όχι το πιο ποιοτικό σίγουρα έχουμε την τύχη να παρακολουθούμε το συναρπαστικότερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τουλάχιστον των τελευταίων ετών.

Μετά τις χθεσινές ισόπαλες ματσάρες του α’ γκρουπ όπου επιτεύχθηκαν συνολικά 12 γκολ συνέχεια έχουμε σήμερα με το εξίσου ενδιαφέρον γκρουπ της διαβάθμισης. 

Η αδιάφορη βαθμολογική βαθμολογικά ΑΕΛ μετά την πανηγυρική πρόκριση στον τελικό κυπέλλου φιλοξενεί την Δόξα που είναι με την πλάτη στον τοίχο για να αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Ο σκληροτράχηλος Οθέλλος παίζει τα ρέστα του μέσα στο σπίτι του απέναντι στον Εθνικό όπου εδώ και λίγες αγωνιστικές παρουσιάζει αυτοκτονικές τάσεις. Με νίκη των γηπεδούχων περιπλέκεται κι’ άλλο η βαθμολογική κατάσταση του ομίλου, ενώ αντίθετα, εάν τα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά ξεγνοιάζουν. 

Τέλος στο γήπεδο Αμμόχωστος η Νέα Σαλαμίνα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε οριστικοποιήσει την παραμονή της.  Από την άλλη η Αγία Νάπα που διατηρεί ένα αήττητο οχτώ αγωνιστικών  φαντάζει πολύ σκληρή για να πεθάνει. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρεις μεταξύ τους φετινές αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες. Σε ενδεχόμενη ήττα οι ερυθρόλευκοι διατηρούνται  στην αγχωτική διαδικασία σεναρίων υποβιβασμού, ενώ η ακριτική ομάδα έχοντας δημιουργήσει απόσταση ασφαλείας από τους βασικούς διώκτες (Δόξα, Οθέλλο) το οποιοδήποτε βαθμολογικό όφελος θα επιφέρει αποφασιστικό βήμα παραμονής. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 
17:00 ΑΕΛ – Δόξα (Cytavision Sports 3)
17:00 Οθέλλος – Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 1)
17:00 Νέα Σαλαμίνα – Αγία Νάπα (Cytavision Sports 2)

Η βαθμολογία του ομίλου: 
1.ΑΕΛ 36
2.ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ  27
3. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ    26
4. ΑΓ. ΝΑΠΑ    25
5. ΔΟΞΑ 23
6. ΟΘΕΛΛΟΣ 20

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top