ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΣΕΜ: Η χρήση μάσκας σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες δημιουργεί προβλήματα στους μαθητές

ΠΣΕΜ: Η χρήση μάσκας σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες δημιουργεί προβλήματα στους μαθητές

Η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ) σε επιστολή της προς τον Υπουργό Παιδείας, με αφορμή ταπεριστατικά λιποθυμιών που παρατηρήθηκαν σε Γυμνάσια και Λύκεια της Κύπρου αναφέρει ότι η χρήση μάσκας σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες δημιουργεί προβλήματα στους μαθητές και πρέπει να εξευρεθούν λύσεις.

  
«Δυστυχώς όπως προβλέψαμε η χρήση μάσκας σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την αφόρητη κατάσταση στις αίθουσες των σχολείων μας, δημιουργούν προβλήματα στους μαθητές. Θεωρούμε ότι πρέπει σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και την επιδημιολογική ομάδα να βρείτε λύση για αυτό το πρόβλημα, γιατί πολλοί μαθητές ασφυκτιούν λόγω του συνδυασμού των πιο πάνω παραγόντων. Αντιλαμβανόμαστε ότι γίνεται ότι είναι δυνατόν για να περιορίσουμε τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οφείλει όμως η πολιτεία να κάνει ότι είναι εφικτό για να προστατεύσει τους μαθητές», αναφέρουν στην επιστολή τους οι μαθητές προς τον Υπουργό Παιδείας.
 
Καταληκτικά κάνουν έκκληση, όπως ο Υπουργός εξετάσει άμεσα αυτό το σοβαρό ζήτημα και προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top