ΚΥΠΡΟΣ

2ος καλύτερος προπονητής του κόσμου ο Δώνης!

2ος καλύτερος προπονητής του κόσμου ο Δώνης!

Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Λουίς Ενρίκε, στην κατάταξη για τον προπονητή του μήνα!

Τρένο πάει η Αλ Χιλάλ από τότε που την ανέλαβε ο Γιώργος Δώνης και γι΄ αυτό ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην δεύτερη θέση του «Football Coach World Ranking» για τον μήνα Απρίλιο!

Σημαντική αναγνώριση για τον Δώνη, ο οποίος έχει συγκεντρώσει 1671 βαθμούς στην ειδική κατάταξη, πίσω από τον προπονητή της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε με 1680 βαθμούς, ενώ τον ακολουθούν μεγάλα ονόματα, όπως ο Αντσελότι, ο Σιμεόνε και ο Γκουαρντιόλα. 

Τα… Πριγκιπικά συγχαρητήρια! 
Είναι αλήθεια ότι ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του πληρώθηκαν με «χρυσάφι» για να αναλάβουν τα ηνία της Αλ Χιλάλ. «Τρελά» χρήματα που δεν «παίζουν» ούτε στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν πήγαν, όμως, στη βασίλειο της Αραβικής Χερσονήσου ούτε για τουρισμό, ούτε για την εμπειρία, αλλά για δουλειά. Το αποδεικνύουν (και) τα αποτελέσματα. Μετά το… αριστερό ντεμπούτο με ήττα, ακολούθησαν νίκες και η διάκριση του δεύτερου καλύτερου προπονητή του κόσμου για τον μήνα.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις έφεραν και τα… Πριγκιπικά συγχαρητήρια. Η Αλ Χιλάλ, εξάλλου, ανήκει σε 6-7 γαλαζοαίματους! Και όταν δεν μετρούν τα… πετροδόλαρα παρακολουθούν ακόμη και τις προπονήσεις της ομάδας! Ναι, οι Πρίγκιπες δίνουν το «παρών» και σε κάποιες προπονήσεις! Τους αρέσει το ποδόσφαιρο, μαθαίνουν και δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον. Το… ευχάριστο για τον Δώνη είναι ότι δεν μπλέκονται στα πόδια του, ούτε παρεμβαίνουν, παρά μόνο για τα πριμ και τα συγχαρητήρια!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top