ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kασιανός: «Δεν θεωρώ ότι το αποτέλεσμα με Απόλλωνα θα επηρεάσει το ματς με τη Βασιλεία»

Kασιανός: «Δεν θεωρώ ότι το αποτέλεσμα με Απόλλωνα θα επηρεάσει το ματς με τη Βασιλεία»

Ο Χριστάκης Κασιανός πρώην προπονητής της Ανόρθωσης, αλλά και βοηθός του Τιμούρ Κετσπάγια, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, μίλησε για το ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα και τον δύσκολο αγώνα που έχει η Κυρία απέναντι στη Βασιλεία για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά: 

Aρχικά: «Η Ανόρθωση ευτύχησε να προηγηθεί, μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ. Η φάση του πέναλτι έδωσε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να πιστέψει ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Σημαντική στιγμή ήταν και ο χρόνος του δεύτερου γκολ αφού αποσυντόνισε την Ανόρθωση η οποία μπήκε με σχετική πίεση. Παρόλα αυτά πίεσε κι βρήκε πολύ καλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Απόλλωνας ήταν πολύ συγκροτημένος και γενικά ήταν πολύ καλός».

Αν το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα επηρεάσει τον αγώνα με τη Βασιλεία: «Δεν θα επηρεάσει, αφού είναι ένας διαφορετικός θεσμός. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για το πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες έχασαν βαθμούς. Η Ανόρθωση έκανε δύο ντέρμπι, πήρε ένα βαθμό, όμως δεν είναι πρόβλημα και δεν θεωρώ ότι θα επηρεάσει τον αγώνα με τη Βασιλεία».

Για τη Βασιλεία: «Δεν έπαιξε με τη βασική ομάδα χθες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι λόγω της εμπειρίας που έχει αυτή η ομάδα στην Ευρώπη. Έχει συνεχόμενες παρουσίες στους ομίλους και σίγουρα είναι το φαβορί».

Για την ευκαιρία που υπάρχει σε περίπτωση πρόκρισης στα πλέι οφ αφού αντίπαλος θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Τόρσβαν: «Δεν πρέπει να προτρέχουμε. Δεν σημαίνει ότι περνώντας από τη Βασιλεία, θα είσαι στους ομίλους. Είναι κάτι που δεν πρέπει να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού».

Για τη στάση του Τιμούρ Κετσπάγια που δεν είπε κουβέντα στη δημοσιογραφική διάσκεψη: «Δεν έχω να πω τίποτα. Ούτε ξέρω αν συνέβηκε κάτι μετά το τέλος του αγώνα. Είναι καθαρά θέμα προπονητή και διοίκησης. Δεν μπορώ να το σχολιάσω».

Γενικότερα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παίζουν στις ομάδες μας: «Αν καταφέρουν  ομάδες να περάσουν σε ομίλους, θα «αναγκαστούν» οι προπονητές να χρησιμοποιήσουν ακόμη περισσότερο αυτά τα παιδιά. Θα έχει θετική επίδραση και στην εθνική ομάδα».

The post Kασιανός: «Δεν θεωρώ ότι το αποτέλεσμα με Απόλλωνα θα επηρεάσει το ματς με τη Βασιλεία» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top