ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο ΣΟΚ για πιθανή αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ: Έφτασε τα 14 κρούσματα και στον… «αέρα» το ματς!

Νέο ΣΟΚ για πιθανή αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ: Έφτασε τα 14 κρούσματα και στον… «αέρα» το ματς!

Χαμός στη Στεάουα Βουκουρεστίου, που είναι ως γνωστό, μία από τις δύο πιθανές αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αν φυσικά οι “γαλαζοκίτρινοι” κάνουν το… καθήκον τους κόντρα στη Ζρίνσκι Βοσνίας στον Γ΄ προκριματικό.

Οι Ρουμάνοι είναι προγραμματισμένο να υποδεχθούν το βράδυ της Πέμπτης (24/09, 20:30) τη Σλόβαν Λίμπερετς, σε νοκ-άουτ ματς που θα κρίνει την πρόκριση, το οποίο όμως αυτή την στιγμή είναι στον “αέρα”, λόγω των 14 κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα του Βουκουρεστίου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας digisport.ro, η Στεάουα ζήτησε από την UEFA την αναβολή του αγώνα και διεξαγωγή του το ερχόμενο Σάββατο (26/09) και όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για να γίνει δεκτό το αίτημα της.

Πλέον, οι δύο ομάδες αναμένουν την οριστική απόφαση της UEFA για το μεταξύ τους παιχνίδι και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και η κατακύρωση του αγώνα και φυσικά της πρόκρισης στα… χαρτιά, υπέρ της Σλόβαν Λίμπερετς, η οποία σε αυτή την περίπτωση, θα τεθεί αντιμέτωπη στα πλέι-οφ με τον νικητή του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ζρίνσκι.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ανοιχτές “κεραίες” για την απόφαση της UEFA, έχουν και η Κυπριακή ομάδα, αλλά και οι Βόσνιοι…

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.

The post Νέο ΣΟΚ για πιθανή αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ: Έφτασε τα 14 κρούσματα και στον… «αέρα» το ματς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top