Ολοκλήρωσε ενόψει Ολυμπιακού και ΠΙΣΤΗ για θετικό αποτέλεσμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ολοκλήρωσε ενόψει Ολυμπιακού και ΠΙΣΤΗ για θετικό αποτέλεσμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με βραδινή προπόνηση που έκανε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Τετάρτης (23/09, 22:00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “πράσινοι” ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και άπαντες αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ (29/09, 22:00), για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας:

The post Ολοκλήρωσε ενόψει Ολυμπιακού και ΠΙΣΤΗ για θετικό αποτέλεσμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και  Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές των τελευταίων ετών εισέρχεται η νέα προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, καθώς οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να καθορίσουν αν θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σύγκληση μιας νέας διευρυμένης συνάντησης και τελικά, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE