ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει ΨΩΜΙΑ η Ομόνοια για το μεγάλο ΑΛΜΑ…

Θέλει ΨΩΜΙΑ η Ομόνοια για το μεγάλο ΑΛΜΑ…

Ο Χένιγκ Μπεργκ είπε στη συνέντευξη τύπου, παρά την απογοήτευση του από την ήττα από τον Ολυμπιακό, ότι δεν είναι απίθανο να περάσει η Ομόνοια στους ομίλους του Τσου-Λου. 

Δεν τον λέμε υπερβολικό τον Νορβηγό. Αλίμονο να θεωρεί εντελώς χαμένη την ομάδα του, αφού με 2-0 έχασαν κι όχι με 4-0 ή 5-0.

Εμείς πάντως εκτιμούμε ότι είναι είναι εξαιρετικά περιορισμένες οι πιθανότητες των πρασίνων, να ανατρέψουν τα ψεσινά δεδομένα, πολύ περισσότερο γιατί έχουν να κάμουν με πιο ποιοτική, πιο γεμάτη και σαφώς πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη.

Το πήγε καλά το ματς η ομάδα της Λευκωσίας, για ενάμισι ημίχρονο. Εκεί που άρχισαν να βαραίνουν περισσότερο τα πόδια των παιχτών του Ολυμπιακού, προέκυψε η φάση του πέναλτι.

Συμφωνούμε την τοποθέτηση του Μπεργκ, ότι το λάθος του διαιτητή, ήταν που δεν… ζήτησε την “παρέμβαση” του VAR, αφού γι’ αυτό το λόγο ενέπλεξαν την τεχνολογία στο ποδόσφαιρο.

Εκείνο που δεν είδε (το κράτημα του Ρατζέλοβιτς στον Λέζιακς, πριν “παίξει” τη μπάλα με το χέρι ο Τσέχος) ο Ολλανδός ρεφ σε πραγματικό χρόνο, θα το διαπίστωνε σίγουρα, αν έβλεπε την φάση από το μόνιτορ.

Όταν έγινε το 1-0, ήταν αναμενόμενο να παίξουν πιο ελεύθερα οι γηπεδούχοι και την ίδια στιγμή να “τσακίσει” η καλή ψυχολογία κι η ισορροπία που είχαν στο γήπεδο, οι παίχτες της Ομόνοιας.

Όλα κι όλα, έκανε δυο σουτ ο Μποτεάκ το τελευταίο 25λεπτο, από την άλλη ο Ολυμπιακός, είχε ευκαιρίες να πετύχει νωρίτερα το δεύτερο γκολ. Το βρήκε με τον Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις…

Οι παίχτες της Ομόνοιας, θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για ένα “μικρό θαύμα” σε πέντε μέρες στη Λευκωσία.

Η ψυχρή πραγματικότητα λέει, ότι θα συνεχίσουν στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ. Δεν (πρέπει να) τους πέφτει και λίγη αυτή η επιτυχία.

Να μην ξεχνάμε, που ήταν οι πράσινοι της Λευκωσίας μέχρι πέρσι το Καλοκαίρι. Θέλουν ακόμα… ψωμιά, για να κάμουν το μεγάλο άλμα στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

The post Θέλει ΨΩΜΙΑ η Ομόνοια για το μεγάλο ΑΛΜΑ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top