ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο με 18χρονο – Η κατάσταση της υγείας του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο με 18χρονο – Η κατάσταση της υγείας του

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής (25/09), με 18χρονο μοτοσικλετιστή στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18:15 (25/09), 18χρονος οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στην Λάρνακα με κατεύθυνση τη Δρομολαξιά, όταν τον προσπέρασαν δυο οχήματα και στην συνέχεια πήγε να τον προσπεράσει τρίτο την ώρα που άλλο αυτοκίνητο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο 18χρονος προσέκρουσε το τρίτο όχημα με αποτέλεσμα να ανατραπεί η μοτοσικλέτα του και να βρεθεί στην άσφαλτο.

Αμέσως στην σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο όπου μετέφερε το 18χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εισήχθη σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η κατάσταση της υγείας του 18χρονου κρίνεται ως σοβαρή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE