O Noύχιου βάζει σε ΣΚΕΨΕΙΣ τον Ουζουνίδη…

O Noύχιου βάζει σε ΣΚΕΨΕΙΣ τον Ουζουνίδη…

Ο ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη (1/10) παίζει «τελικό» απέναντι στη Σλόβαν Λίμπερετς στη Τσεχία, για το ειειστήριο που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι προετοιμάζονται… πυρετωδώς για τον μεγάλο αγώνα της χρονιάς (μέχρι τον επόμενο), αφού θέλουν να πετύχουν τον πρώτο στόχο που έβαλαν, και δεν είναι άλλος από την είσοδο τους στους ομίλους.

Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σκέφτεται το τι θα κάνει με την «αιχμή» του δόρατος των γαλαζοκιτρίνων, στην αρχική ενδεκάδα. Ο λόγος είναι ότι ο Νούχιου έκανε μια καλή εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Ζρίνσκι.

Πάλεψε, κατέβαζε μπάλες, «έσπαζε» το παιχνίδι στα πλάγια και ήταν γενικά μέσα σε όλες τις φάσεις, ειδικά στο α’ μέρος, πριν η ομάδα… «σβήσει».

Ο Κοσοβάρος φορ, θέτει γερή υποψηφιότητα να βρεθεί εκ νέου στους πρώτους έντεκα του Μαρίνου Ουζουνίδη αντί του Σαχάρ, ο οποίος αν και αγωνίστηκε για λίγα λεπτά απέναντι στους Βόσνιους, φάνηκε επηρεασμένος από τον τραυματισμό τον οποίο προέρχεται.

The post O Noύχιου βάζει σε ΣΚΕΨΕΙΣ τον Ουζουνίδη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE