ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χούμποτσαν: «Πιο… επιθετικοί – Όλοι θέλουμε να παίξουμε ομίλους»

Χούμποτσαν: «Πιο… επιθετικοί – Όλοι θέλουμε να παίξουμε ομίλους»

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Τόμας Χούμποτσαν, μίλησε στη συνέντευξη τύπου στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΠ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αν επηρεάστηκαν από την κατάσταση με τον κορωνοϊό: Δεν επηρεαστήκαμε γιατί το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο για μας και είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε. Ναι αντιμετωπίζουμε αυτή την κατάσταση, όμως είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι.

Αν πείσμωσε τους παίκτες ο τρόπος που δέχθηκαν την ήττα με το πέναλτι που δεν ήταν: Ναι είναι κάτι που σκεφτόμαστε όλοι γι΄ αυτό και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό

Για το τι πιστεύει ότι θα αλλάξει σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα… Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο αποτελεσματικοί. Όλοι θέλουμε να παίξουμε στους ομίλους και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

The post Χούμποτσαν: «Πιο… επιθετικοί – Όλοι θέλουμε να παίξουμε ομίλους» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top