Λίγες ώρες μετά που ανακοινώθηκε ο Γερολέμου έκανε ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ – ΒΑΣΙΚΟΣ άλλος Κύπριος παίκτης και ο πρώην Ανορθωσιάτης

Λίγες ώρες μετά που ανακοινώθηκε ο Γερολέμου έκανε ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ – ΒΑΣΙΚΟΣ άλλος Κύπριος παίκτης και ο πρώην Ανορθωσιάτης

Το βράδυ της Δευτέρας για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας έγινε η αναμέτρηση μεταξύ της Σλάβια Σόφιας και της Τσάρσκο Σέλο.

Στην Τσάρσκο Σέλο ανακοινώθηκε σήμερα ως δανεικός από την ΑΕΛ για την τρέχουσα σεζόν ο Ιωάννης Γερολέμου.

Διαβάστε: 

Επίσημο: Ανακοίνωση και από την Τσάρκο Σέλο για Γερολέμου

Εκεί ο Γερολέμου είναι συμπαίκτης με τον παίκτη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, Παναγιώτη Λουκά, ο οποίος εδώ και μερικές μέρες αποκτήθηκε από την ομάδα της Βουλγαρίας.

Στο δυναμικό της Τσάρσκο Σέλο είναι και ο παίκτης με πέρασμα από την Ανόρθωση, Ιβάν Μπανταλόφσκι.

Λουκά και Μπανταλόφσκι ήταν στο βασικό σχήμα της Τσάρσκο Σέλο στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Σλάβια Σόφιας, ενώ ο Γερολέμου πέρασε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Manev.

Η Σλάβια Σόφιας κέρδισε το παιχνίδι με 1-0, με το γκολ να το σημειώνει ένα λεπτό πριν την είσοδο Γερολέμου ο Krastev.

 

The post Λίγες ώρες μετά που ανακοινώθηκε ο Γερολέμου έκανε ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ – ΒΑΣΙΚΟΣ άλλος Κύπριος παίκτης και ο πρώην Ανορθωσιάτης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE