ΔΙΕΘΝΗ

Αποσύρθηκε η φανέλα με το "4" του Ζανέτι

Αποσύρθηκε η φανέλα με το "4" του Ζανέτι

Αναγνωρίζοντας την πολύ μεγάλη προσφορά του Χαβιέρ Σανέτι, η Ίντερ απέσυρε την φανέλα του με το "Νο4", την οποία τίμησε και με το παραπάνω για 19 χρόνια (VIDEO).

Σαν ένδειξη τιμής και αναγνώρισης για τη μεγάλη προσφορά του, η Ίντερ απέσυρε την φανέλα με το "Νο4" του Χαβιέρ Σανέτι, την οποία ο Αργεντινός τίμησε και με το παραπάνω για 19 χρόνια.

Την απόφαση ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Ερίκ Τοχίρ, λίγες ώρες μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ρόμα. "Γεια σου Χαβιέρ. Είσαι ένα ίνδαλμα για την Ίντερ, ένας θρύλος του συλλόγου. Ένας θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου", αναφέρει αρχικά στο μήνυμά του μέσω VIDEO ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας. Θυμάσαι το Champions League; Το κέρδισες, το φίλησες και το κράτησες τόσες πολλές φορές. Τώρα είσαι διευθυντής μας και μαζί θα σηκώσουμε κι άλλες τέτοιες κούπες, γι' αυτό είμαι βέβαιος, δουλεύοντας σκληρά με τη βοήθεια όλων, για τους φιλάθλους μας. Είμαι σίγουρος ότι τα τρόπαια θα θα είναι μαζί μας και στη συνέχεια. Αλλά μεταξύ των νερατζούρι παικτών που βρίσκονται στο γήπεδο, υπάρχει μία φανέλα που δεν θα τη βλέπουμε να τη φοράει κανείς πλέον: το νούμερο 4, το δικό σου νούμερο 4.

Το 4 είναι για πάντα δικό σου. Εσύ και το νούμερο 4 θα είστε για πάντα Ίντερ", ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ. Ο νυν αντιπρόεδρος της ομάδας, αποκτήθηκε το 1995 από την Μπάνφιλντ και ύστερα από 858 επίσημες εμφανίσεις έβαλε "τίτλους τέλους" στην καριέρα του σε ηλικία 40 ετών, έχοντας ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα Κύπελλο UEFA, 5 πρωταθλήματα Ιταλίας, 4 Κύπελλα Ιταλίας και 4 Supercoppa Ιταλίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top