ΚΥΠΡΟΣ

Η θέση του Εθνικού Άχνας! Απορεί και χαμηλώνει τους τόνους ο Κίκης

Η θέση του Εθνικού Άχνας! Απορεί και χαμηλώνει τους τόνους ο Κίκης

Με το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Οθέλλο και Εθνικό Άχνας, υπήρξε ένταση, κουβέντες με υπονοούμενα, ακολούθησαν αντιδράσεις, διευκρινιστικές ανακοινώσεις και δηλώσεις σε ραδιόφωνα.

Το όλο θέμα έχει πάρει διαστάσεις, ωστόσο τις τελευταίες ώρες, υπάρχει μια τάση να ηρεμίσουν τα πνεύματα. Ήδη ο Οθέλλος με ανακοίνωση του διαχωρίζει την θέση του με αυτήν του αντιπροέδρου του, ενώ ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, περιορίστηκε να μας πει πως στόχος του Εθνικού ήταν οι τρεις βαθμοί, οι οποίοι ήρθαν.

Βεβαίως, το θέμα απασχολεί το φίλαθλο κοινό και υπάρχουν αρκετές προεκτάσεις γύρω από αυτό. Πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως ο κύριος Φιλίππου είχε δηλώσει σήμερα το πρωί πως είναι προσβλητικές οι δηλώσεις από πλευράς Οθέλλου και σχολίασε για τον κύριο Σακκά πως είναι νεαρός και πως πρέπει να σέβεται.

Πριν από λίγο, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ο κύριος Φιλίππου απόρησε για την έκταση που πήρε η νίκη της ομάδας του, για τις αντιδράσεις και μας υπενθύμισε τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών που είχε τα προηγούμενα παιχνίδια.

Σε ότι αφορά την συνέχεια, ο Κίκης Φιλίππου τόνισε στην ιστοσελίδα μας πως τις επόμενες μέρες θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τα διοικητικά, το θέμα προπονητή και πως προχωρεί ο προγραμματισμός. «Ψάχναμε τους τρεις βαθμούς για να έρθει ηρεμία και να συγκεντρωθούμε στην επόμενη μέρα», ένα από τα σχόλια του.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top