ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Χωρίς κράνος οι δύο νεαροί που επέβαιναν στην μοτοσικλέτα - Έκκληση από την Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Χωρίς κράνος οι δύο νεαροί που επέβαιναν στην μοτοσικλέτα - Έκκληση από την Αστυνομία

Χωρίς προστατευτικό κράνος επέβαιναν στην μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, οι δύο νεαροί που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα, το βράδυ της Τετάρτης (07/10), στη Λεμεσό.

Ο 18 χρονος και ο 19χρονος που επέβαιναν στην μοτοσικλέτα, είχαν νότια κατεύθυνση στην οδό Αγία Ζώνης.

Διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 51χρονος, στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την οδό, ανέκοψε την ελεύθερη πορεία της μοτοσικλέτας που επέβαιναν οι δύο νεαροί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά. 

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος υπέστη, μεταξύ άλλων, κατάγματα βάσης κρανίου και σπλαχνικού κρανίου, με υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου, ενώ ο 19χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα προσώπου, με μικρή αιμορραγία εγκεφάλου.

Όσον αφορά τον 19χρονο, κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται, από το ιατρικό προσωπικό, σοβαρή αλλά χωρίς να εμπνέει ανησυχία.

Στον 51χρονο οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 7μg αντί 22.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο διευθυντής τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ, απεύθυνε έκκληση στους νεαρούς να χρησιμοποιούν το κράνος που μπορεί να σώσει ζωές.

'Οι νέοι μας είναι στην κατηγορία των ευάλωτων χρηστών του οδικού δικτύου. Πρέπει να φέρουν κράνος γιατί μπορεί τους σώσει τη ζωή. Καλό θα ήταν να φέρουν και την ενδεδειγμένη στολή προστασίας', ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άντρος Ιωάννου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top