ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σενάρια για Μήτρογλου!

Σενάρια για Μήτρογλου!

Η Ντιναμό Μόσχας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου και μάλιστα φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει κι επίσημη πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν υπολογίζεται από τον Αντρέ Βίλας Μπόας στη Μαρσέιγ, η οποία και θέλει να τον «ξεφορτωθεί» και μάλιστα άμεσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της γαλλικής «La Provence» η Ντιναμό Μόσχας κατέθεσε προσφορά στην Ντιναμό Μόσχας για τον Ελληνα φορ.

Ο σύλλογος της Μασσαλίας δεν θα διακόψει το συμβόλαιο του Μήτρογλου ωστόσο ασχέτως αν θέλει να τον ξεφορτωθεί. Υπήρξε η σκέψη να πληρωθεί ένα ποσό από το συμβόλαιο του στον πρώην άσο των Φούλαμ, Γαλατά, Μπενφίκα και Αϊντχόβεν, αλλά η ομάδα της Μασσαλίας το ξανασκέφθηκε.

Θα τον κρατήσει ως το τέλος του συμβολαίου του ακόμη κι αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Ρωσία. Αυτό ώστε να υπάρχει μια έξτρα λύση για τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην διάρκεια της χρονιάς στη Γαλλία (στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Μήτρογλου δεν δηλώθηκε).
Αξίζει να σημειωθεί πως στη Ρωσία οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 17 Οκτωβρίου και οι Μοσχοβίτες ψάχνουν ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμής στο φινάλε των μεταγραφών.

to10.gr

The post Σενάρια για Μήτρογλου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top