ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Serie A! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Serie A! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος της Serie A, λαμβάνοντας 31 εκατ. ευρώ ετησίως. Τεράστια η διαφορά με τους υπόλοιπους παίκτες των υπόλοιπων ομάδων.

Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον 35χρονο Πορτογάλο σταρ. Η Γιουβέντους το 2018 κατάφερε να πείσει τον «CR7» και να τον εντάξει στο ρόστερ της, προσφέροντας του 31 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», δημοσίευσε τους καθαρούς μισθούς όλων των παικτών του πρωταθλήματος και ο άσος των «μπιανκονέρι» βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, έχοντας μάλιστα και μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους…

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμείβεται με μισθό ίσο ή ακόμα και μεγαλύτερο από ό,τι ολόκληρη η ομάδα των Ουντινέζε, Βερόνα, Σπέτσια και Κροτόνε.

Ο συμπαίκτης του, Ματέις ντε Λιχτ, λαμβάνει 8 εκατ. ευρώ, βρισκόμενος στη δεύτερη θέση της λίστας ενώ ακολουθεί ο επιθετικός της Ιντερ, Ρομέλου Λουκάκου, με 7,5 εκατ. ευρώ.

Με 6,5 εκατ. ευρώ, αμείβεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «νερατζούρι», Αρτούρο Βιδάλ, κάτι περισσότερο από τον Αρτούρ της Γιούβε, ο οποίος ετησίως πληρώνεται με 5 εκατ. ευρώ. Συνολικά υπάρχουν 16 ποδοσφαιριστές οι οποίοι κερδίζουν 6 εκατομμύρια ή περισσότερα.

Όπως οι Ερικσεν και Τζέκο με 7,5 εκατ. ευρώ, Ντιμπάλα με 7,3 ενώ ακολουθούν οι Ραμπιό, Ράμσει, Ιμπραΐμοβιτς και Σάντσες με 7 εκατ. ευρώ.

Πάντως, η Γιουβέντους είναι η ομάδα η οποία επενδύει περισσότερο σε μισθούς με 236 εκατ. ευρώ, ακολουθούμενη από τις Ίντερ (149), Ρόμα (112), Νάπολι (105), Μίλαν (90) και Λάτσιο (83).

Πηγή: gazzetta.gr

The post Κριστιάνο Ρονάλντο: Με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Serie A! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top