ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Οι πρώτες δηλώσεις Ακιντζί - Τατάρ μετά τα αποτέλεσματα

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Οι πρώτες δηλώσεις Ακιντζί - Τατάρ μετά τα αποτέλεσματα

Στις πρώτες δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα των παράνομων εκλογών στα κατεχόμενα, προχώρησαν οι Ερσίν Τατάρ και Μουσταφά Ακιντζί, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο την ερχόμενη Κυριακή (18/10).

Αυτοί που προσπαθούν να μας δουν, να μας καταλάβουν, σίγουρα απόψε το κατάλαβαν, δήλωσε ο Μουσταφά Ακιντζί, σε δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των «προεδρικών εκλογών» στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος με τον Ερσίν Τατάρ στον δεύτερο γύρο, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (18/10).

Ευχήθηκε παράλληλα οι παρεμβάσεις να σταματήσουν, ενώ είπε ότι θα συνεχίσει να εξηγεί τους κινδύνους και να μιλά για ελπίδα και την εβδομάδα που έρχεται. «Ώμο με ώμο, χέρι με χέρι θα συνεχίσουμε. Μας περιμένει μια διαδικασία με μεγαλύτερη συμμετοχή», πρόσθεσε.

To Κόμμα Εθνικής Ενότητας (KEE) κατάφερε την νίκη με 33% δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις μετά τον Μουσταφά Ακιντζί, λέγοντας ότι ο νυν Τ/κ ηγέτης κάνει δηλώσεις λες και έχει κερδίσει τις «εκλογές» και αυτό είναι ασέβεια προς τον «λαό», κατά την έκφρασή του.

Σε δηλώσεις μετά από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των «προεδρικών εκλογών» στα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ είπε ότι ο τ/κ «λαός» έδειξε την βούλησή του στην κάλπη και «πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει». Στις 18 Οκτωβρίου θα είναι, ειπε, ο νικητής.

 

Οι Τ/κ, είπε, κατάφεραν να δείξουν τη βούλησή τους στην κάλπη, είπε και πρόσθεσε ότι πίστευε και εξακολουθεί να πιστεύει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη βούληση από εκείνη του τ/κ «λαού», κατά την έκφρασή του.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top