ΚΥΠΡΟΣ

Μαζικά στο ΓΣΖ για το διπλό...

Μαζικά στο ΓΣΖ για το διπλό...

Τα μηνύματα στάλθηκαν στον κόσμο του Απόλλωνα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι Μερκής, Χαμντανί, Σανγκόι και Παπουλής βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό οίκημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων Απόλλωνα και μίλησαν στους οργανωμένους φίλους της ομάδας για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα καθώς και τους ζήτησαν τη στήριξη τους στα εναπομείναντα παιχνίδια, καθότι ακόμη τίποτα δεν χάθηκε.

Άπαντες συμφώνησαν ότι το τι προηγήθηκε και κυρίως τα όσα έγιναν με το πέρας του αγώνα με τον Ερμή Αραδίππου ανήκουν στο παρελθόν και πως όλοι μαζί κοιτάνε τη δύσκολη συνέχεια.  Ενωμένοι και συσπειρωμένοι να τα δώσουν όλα για την εκπλήρωση του μέγα στόχου που τέθηκε το περασμένο καλοκαίρι, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του Απόλλωνα, Γιώργος Μερκής, ζήτησε από τον κόσμο συμπαράσταση και στήριξη και να βρεθούν το Σάββατο το απόγευμα στην ανατολική κερκίδα του ΓΣΖ βοηθώντας τους να ξεκινήσει η νικηφόρος πορεία που θα φέρει στη Λεμεσό το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Μιλώντας εκ μέρους όλης της ομάδας του Απόλλωνα ο αρχηγός των κυανολεύκων ανέφερε ότι αυτοί από τη δική τους σειρά τα έχουν ξεχάσει όλα όσα προηγήθηκαν και θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη το Σάββατο και να μεγαλώσει η πίστη και η ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Πρόεδρος της 🇨🇾 Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top