ΔΙΕΘΝΗ

Διπλό ελπίδας ευρωπαϊκού εισιτηρίου...

Διπλό ελπίδας ευρωπαϊκού εισιτηρίου...

Τις ελπίδες της για έξοδο στο Europa League διατήρησε ζωντανές η Ίντερ, καθώς μετά την επικράτηση επί της Ρόμα (2-1), πέρασε από την έδρα της Ουντινέζε (2-1) και μείωσε τη διαφορά από την πέμπτη θέση στους δύο βαθμούς, στην οποία βέβαια βρίσκεται με ένα ματς λιγότερο η Σαμπντόρια.

Έπειτα από τη νίκη τους στο «Σαν Σίρο» κόντρα στους «τζιαλορόσι», οι «νερατζούρι» ήθελαν να συνεχίσουν στο… ίδιο μοτίβο στο «Φρίουλι» και να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πέμπτης και τελευταίας προνομιούχου θέσης.

Η πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη έγινε από τους φιλοξενούμενους στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ερνάνες δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Καρνέζη που απομάκρυνε τον κίνδυνο. Οι δύο τους βρέθηκαν πρωταγωνιστές εκ νέου 15 λεπτά αργότερα, με τον Έλληνα πορτιέρο να νικάει και πάλι τον άσο της Ίντερ!

Παρόλα αυτά, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή για τους γηπεδούχους, καθώς στο 40’ ο Ντομίτσι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Το πρώτο μέρος έκλεισε για μία ακόμη ευκαιρία για το σύνολο του Μαντσίνι, όμως ο Καρνέζης είπε και πάλι «όχι» στους Ερνάνες και Ικάρντι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως, ο Ντανίλο υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ικάρντι για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του (48’). Η απάντηση όμως ήταν άμεση από την Ουντινέζε, με τον Ντι Νατάλε μέσα από τη μεγάλη περιοχή να φέρνει το ματς στα ίσα (50’) και να «πιάνει» έτσι τον Ρομπέρτο Μάτζιο στην έκτη θέση στη λίστα των αρχισκόρερ της Serie A, με 205 γκολ!

Το γκολ αυτό ωστόσο δεν είχε ιδιαίτερο αντίκρισμα, διότι στο 58ο λεπτό ο Μπαντού άφησε την ομάδα του με εννέα παίκτες, καθώς δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες, μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα (!) για διαμαρτυρία! Το γεγονός αυτό δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος στο 65’ με ένα πολύ ωραίο σουτ έδωσε και πάλι κεφάλι στο σκορ στους «νερατζούρι».

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ακόμη ευκαιρίες, όμως ακόμα κι έτσι η Ουντινέζε θα μπορούσε να «κλέψει» την ισοπαλία, εάν δεν έδιωχναν οι αμυντικοί την κεφαλιά του Πέριτσα πάνω στη γραμμή στο 90+4’!

Τελικώς, η Ίντερ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κι έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της εξόδου στο Europa League, μειώνοντας τη διαφορά από τη Σαμπντόρια (ματς λιγότερο) στους δύο βαθμούς.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top